anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Faceti-ma sa cred mai tare in Dumnezeu va rog.

Răspuns Câştigător
| ursachy a răspuns:

ENOH SI ILIE (Despre Apocalipsa)

Acesti doi prooroci au sa se pogoare, sa vina din Rai, trimisi de Dumnezeu, fiind luati cu tot cu trup la cer. Când vor predica ei cu mare putere si vor înfrunta pe Antihrist trei ani si jumatate, cât va împarati el, Sfintii Enoh si Ilie vor avea mare putere sa strabata tot pamântul cu fel de fel de minuni. Au sa faca minuni mari si semne în Ierusalim ca sa întoarca pe evrei, caci ei nu se întorc pâna nu vine Ilie si Enoh. Vor întoarce inimile catre fii si sinagoga satanei catre Hristos.

Când vor predica ei, îi va auzi tot pamântul si-i va vedea toata lumea. Si acestea sunt scrise de 2000 de ani, de când i s-au descoperit Sfântului Ioan Evanghelistul. Si cine ar fi crezut? Ar zice cineva ca este o nebunie asta. Si se întrebau oamenii: "Cum o sa-i vada pe Enoh si Ilie? Din continentul Asia sau Africa, cum o sa-i auda în America?"

Acum, daca ar predica, îi vede la televizor toata lumea si îi aude la aparate toata lumea. Cum sa nu! Dumnezeu stie toate, ca si cum ar fi venit. Când vor predica si vor face minuni, tu ai sa te uiti aici si ai sa-i vezi cum fac minuni, cum învie mortii, si ai sa auzi de aici ce predica Enoh si Ilie si cum mustra pe Antihrist, când va împarati peste toata lumea, timp de 1260 de zile.

http://www.sfaturiortodoxe.ro/pcleopa/nou50.htm

Enoh si illie is singurii sfintii care au fost luati cu tot cu trup la cer, ei nu au murit ca toti ceilalti

33 răspunsuri:
| Rapplex a răspuns (pentru anabellafeonix):

Ok

Răspuns utilizator avertizat
| anabellafeonix a răspuns (pentru 00BaDJoKe00):

Ce? eu cred deja dar vroiam niste intamplari, minuni si din astea dar vad ca nu intelegeti mai bine sterg intrebarea

Întrebări similare