| AndreAdrian028 a întrebat:

Iisus Cristos sustinea ca este Fiul Lui Dumnezeu si ca este Alfa si Omega dar Alfa traieste iadul si Omega nu prea, deci putin respect pentru Europa Alfa nu avem nascocind religii imposibile? Cum putea face Alfa pe Omega de pe Negativ?

5 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Intelegi tu gresit semnificatia acestor cuvinte! Isus se referea la omenire nu la EL, adica prin El a venit inceputul si va veni sfarsitul omenirii! Deci e nonsens ce zici tu acolo... Cum putea sa faca Inceputul Sfarsitul? laughing si aceste cuvinte sunt doar cuvinte, deci un cuvant cum poate trai iadul? laughing cum am zis, intelegi tu gresit semnificatia acelor cuvinte! Alfa si Omega inseamna inceput si sfarsit! Nu inseamna ceva fizic existent, sunt doar 2 cuvinte ca oricare doar cu o semnificatie aparte!

| AndreAdrian028 explică (pentru lpavel):

De ce a aparut atat de tarziu Iisus Cristos? Inainte in Vechiul Testament era haosul iadul drama! Nu e oare evolutia?

| AndreAdrian028 explică (pentru lpavel):

Cu tot respectul, dar incercati sa raspundeti la toate intrebarile si raspunsurile la obiect punctual nu evaziv si gresit!

| lpavel a răspuns (pentru AndreAdrian028):

Nu pot sa cred ca esti atat de prost... laughing Vechiul Testament nu e despre ce s-a intamplat pe pamant? Eu ce am zis? Ca imparatia lui Dumnezeu nu are o evolutie, adica in cer nu pe pamant viata oamenilor! Iar daca cineva intarzie sa vina asta nu inseamna evolutie! Nici nu ma mir ca pui astfel de intrebari laughing

| Seba2013 a răspuns (pentru lpavel):

Lumea este INSTITUITA inainte de Lege. Legea s-a dat doar pentru a arata ca ceea ce s-a Instituit a ajuns rau. Legea are rol de mediator nu de prohibitie.

In Teoría Comunicatiei, Lumea este o parte din diálog. Iar Dumnezeu nu vorbeste coercitiv ci lasa liberul arbitru.