anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In general, un barbat e mai presus decat o femeie? Adica...toti suntem oameni. Dupa mine, singura diferenta e ca unul are penis iar celalalt vagin.Am mai auzit chestii de genul, cum ca o femeie ar fi mai neansemnata, dar in societatea contemporana, in cazul credinciosilor cel putin femeia si barbatul sunt egali intr-o casnicie cat si ca frati.Multi zic ca superstitia asta de tot cacatu care desconsidera mai bine de jumatate din populatia lumii e datorita lui Eva, ceva scris acum mai bine de 2000 de ani care nu demonstreaza nimic. Unii zic ca un barbat e mai capabil sa munceasca si mai puternic ca o femeie.Adica...in clasa mea fetele sunt mai puternice si mult mai destepte.Baietii sunt cei care se tem de mine, nu eu de ei si stau in banca lor, nu noi.Voi ce credeti? Femeia e egala sau mai neansemnata ca un barbat? Si vreau un raspuns argumentat.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
33 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

Shh ca ma dai de gol.

| August99 a răspuns:

Femeile si barbatii sunt egali. Putem fi egali in tot ce facem... o femeie poate fi la fel de buna ca un barbat la condus iar barbatul la fel de bun ca femeia la gatit. Am dat un exemplu...

| drutzix a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta e marea problema cu feminismul modern, acesta merge pe narativa ca femeile sunt egale cu barbatii la nivel biologic ceea ce este o aberatie.
De aceea avem olimpiade separate pe sex.
Trebuie doar sa avem aceleasi drepturi.