| daniela348 a întrebat:

In trecut am fost dama de companie.As vrea mult de tot sa stiu daca Dumnezeu m-ar ierta daca imi cer iertare pentru tot ce am facut? si daca ma va pedepsi pentru ce am facut? va rog sa-mi dati ceva sfaturi ce sa fac... funda

42 răspunsuri:
| unbaiatanonim a răspuns:

Cand Ema a zis de scripturi se referea la limbajele de programare web. PhP, Html, Css etc.

| EmaS a răspuns:

Iată, vin zile, zice Domnul, când voi face cu casa lui Israel şi cu casa lui Iuda un legământ nou.

32 Nu ca legământul pe care l-am încheiat cu părinţii lor, în ziua când i-am apucat de mână să-i scot din ţara Egiptului, legământ pe care l-au călcat, măcar că aveam drepturi de soţ asupra lor, zice Domnul.
33 Ci iată legământul pe care-l voi face cu casa lui Israel după zilele acelea, zice Domnul: Voi pune Legea Mea înăuntrul lor, o voi scrie în inima lor; şi Eu voi fi Dumnezeul lor, iar ei vor fi poporul Meu.

34 Niciunul nu va mai învăţa pe aproapele sau pe fratele său zicând: „Cunoaşte pe Domnul!", ci toţi Mă vor cunoaşte, de la cel mai mic până la cel mai mare, zice Domnul; căci le voi ierta nelegiuirea şi nu-Mi voi mai aduce aminte de păcatul lor."

| Shammal a răspuns:

Tu te judeci singura; fa cea ce simti sa faci si nu te mai judeca; Dumnezeu nu te judeca in consecinta n-are ce sa-ti ierte si nici nu pedepseste

| florinell a răspuns:

Daca te caiesti cu adevarat din toata inima ta, atunci sigur Dumnezeu te va ierta.In plus nu esti singura persoana din aceasta lume care a gresit.Toti gresim.Doamne ajuta!

| elenush17 a răspuns:

Evanghelistul Ioan a scris dupa insuflarea Duhului Sfant! Si nu mai vorbi aiurea, nu te gandesti la ceea ce spui?

| SentimentalConsil a răspuns (pentru EmaS):

Mai femeia pamantului, tu iti dai seama ce spui, Dumnezeu este unul singura, puterea suprema! vrei sa intram in polemici pe aceste teme, de ce nu ti pentru tine ce este al tau? stiai ca cel care a trecut de la o credinta la alta este politeist, deoarece nu are cum sa scape de credinta in care s-a botezat?

| EmaS a răspuns (pentru SentimentalConsil):

Eu cred ca nu are rost sa purtam discutii contradictorii.Citeste si studiaza Biblia si dupa aceea sunt dispusa sa purtam discutii, dar sa fie in conformitate cu Sfanta Carte.Ea este Cuvantul lui Dumnezeu.

| EmaS a răspuns:

Dragul meu eu nu citesc numai o carte am o biblioteca vasta si am citit aproape toate cartile din ea.Mai mult de atat am facut studiu inductiv al Bibliei ca sa inteleg mai in adancime ce este scris.

| Floris83 a răspuns:

Nu poate omul păcătui cât poate Tatăl nostru din Ceruri să ne ierte-binențeles, asta nicidecum să n-o luăm ca mijloc de a rămâne în păcat, ci ca pretext(cu multe exemple din Sf. Scriptură și viețile sfinților), de a nu deznădăjdui de Mila lui Dumnezeu, pentru că nu ce ai făcut tu e cel mai mare păcat, ci deznădejdea, atunci când omul nu crede că Dumnezeu îl iartă, și ori rămîne în păcate și continuă, ori se sinucide-lucru care (Doamne ferește ) să nu fie cu tine!
Soluția e simplă: cauți un duhovnic, îți faci o listă cu ce ai greșit, te spovedești complet(din copilărie), iei Canon de la duhovnic, și-ți îndrepți viața.
Cel mai mare Canon e să nu mai păcătuim, dar e luptă, mai ales păcatele astea trupești, dacă nu ai încă un soț stabil, o familie, iar cazi, oricum trebuie să ne ridicăm mereu, ori de cîte ori cădem, și oricât am păcătui, asta e viața: cădem-ne ridicăm...și în ce ne prinde moartea în aceea vom și fi judecați, ori în păcate ori în virtute! Să ai grijă de tine, Dumnezeu să te lumineze, să apuci pe Cale Vieții și nu a Morții!

| culmea a răspuns:

Te va ierta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vulpea își schimbă...

| elenush17 a răspuns:

Mai intai citeste Biblia si apoi sa vorbesti asa. Ti-am zis crede si nu cerceta!
Nu mai fi asa vulgar, sa stii ca nu rezolvi nimic asa, nu impresionezi pe nimeni!
Ai o problema