Nu stiu ce fel de intrebari deplasate mai sunt si astea. Te gandesti mult la prostiile astea inainte sa le postezi? Si mai ai o problema: trebuie sa inveti sa scrii.
Eu scriu de pe telefon.Scriu repede si nu tin cont de gramatica.
Nu e vorba doar despre gramatica. Ar fi foarte bine sa fie doar asta. Problema e ceea ce gandesti, si nu felul in care scrii.
Asa cum exista guru si mesii care fondeaza secte pentru a escroca naivii, la fel exista escroci satanisti, care iti promit marea cu sarea daca crezi in Satan/extraterestri, dar tot ce vor ei sunt banii tai.
Daca nu scoti banu' nu afli cunoasterea aia secreta, care de fapt e un roman SF.
De ex. problema cu Biserica lui Satan nu e ce te invata acolo sau ce ritualuri practici, ci ca te tapeaza de bani.
Exista un ritual special pentru asa ceva (satanismul). Eu nu il sustin. In cultura oamenilor care practica ritualul, satan nu e privit ca un om rau cu coarne, aceasta entitate este partial inlocuita cu Dumnezeul crestin. Cei care nu fac parte din religia satanismului (da, din 2004 este considerata o religie), sunt numiti xini.
Dar aceasta forma de satanism nu este legata de bani sau de lucruri materiale, ci de spiritual. Ceea ce mie mi se pare cam ciudat, deoarece si budistii au aceasta practica, prin alte metode.
Am fost indoit tot timpul de satanism si inca sunt, fiindca ei spun ca se respecta si ca daca respecti, vei fi respectat, dar mi se pare o aiureala, ca argument folosind faptul ca daca gresesti o data, devii nerespectat.
Crestinismul mi se pare mai ok, desi nici crestin nu sunt. Dupa documentarea mea, m-am interesat si de Dumnezeu, daca e asa de rau si nu am gasit raspunsul tipic "Dumnezeu e bun si te ajuta daca spui rugaciuni!", ci raspunsul ca Dumnezeu reprezinta iubirea. Am gandit acest raspuns si in opinia mea, e adevarat. Pe Youtube l-am gasit, pe canalul Last Frontier Medium, la un videoclip postat prin aprilie-mai. In concluzie, daca iubirea ar fi religie, asta ar fi religia mea.
Traista_Stepan_1999 întreabă:
andreiadrian0123456789012 întreabă: