Deci nu e destul pentru tine? Atunci sa luam evolutionismul. De ce evolutia ne-a inzestrat cu un creier pe care nu il stim folosi? Nu s-a mai intamplat asa ceva in evolutie, deoarece caracterele nefolositoare sunt, cu timpul eliminate. Cum au aparut pestii din nevertebrate (in fosile par sa apara de nicaieri)? Cum s-au transformat solzii in pene asa, dintr-o data si apoi penele in par? Cum a evoluat determinismul genetic al sexelor? Mai gasesti argumente pe intrebarile postate de mine daca esti curioasa si vrei mai mult.
Dau un singur indiciu: Evolutia speciilor. Cum au aparut ele de fapt (luand in considerare faptul ca teoria lui darwin prezinta mari neajunsuri si nu este dovedita de fosilele descoperite)
Biblia a fost Cuvantul Lui Dumnezeu scris de oameni insuflati de Dumnezeu, dar alti oameni insuflati de altcineva au scos si adaugat texte ceea ce face ca Biblia din zilele noastre sa numai fie Cuvantul Lui Dumnezeu ci doar franturi din Cuvantul Lui.Pot da ex si pot sa aduc dovezi ..MARTORII de ex au scos multe carti din Biblie incercand sa excluda cele ''50 000 de erori '' asa cum afirmau. exemplele pot continua si cu altii in dealungul timpului, Biblia a fost revizuita de atatea ori incat azi sunt mii de variante diferite, fiecare cult crestin are Biblia sa si nici una nu se aseamana cu alta, nu gasesti doua Biblii la fel. Si cel mai bun ex este psalmii cap 84, gasiti doua Biblii la fel referitor la cap 84 din psalmii.
De fapt există o sumedenie de dovezi care arată că este absolut irațional să nu crezi în Dumnezeu.
Nu, dar dacă tu ești un om simplu ca mine înseamnă că noi avem dreptate nu?♂️? Nici nu ne comparăm cu el...
Nu are el 3 creiere și nu are 7 măciuci, dar e mai presus ca tine cu un creier chiar dacă tu ai avea 10
..nu contează câte creiere ai contează cum lucrează creierul tau și WTF ai niste comparații mega prostești mă întreb dacă gândești când vorbești... când o să fii la nivelul lui atunci o sa poți să-l critici, in caz că vii cu ideea asta învechită că "nici tu nu ești la nivelul lui să vorbești" îți spun din start că eu nu am spus că nu poți vorbi, doar că nu poți critica, poți critica doar atunci când ai dovezi mai bune, ești mai bun ca omul ăla și să nu mai zic că măcar să fii la egalul lui și nu compara egalitatea divină pe care ne o oferă Dumnezeu cu aceste egalități mintale pe care fiecare om le dezvolta la diferite nivele, unul poate studiază toată viața...e egal cu unul incult care nu a făcut școala? acum îți spun eu-- Stai jos ai nota 2 pune mâna pe carte și învață!?