anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Langa locul meu de munca e o biserica de pocaiti. De cate ori ies de la munca imi dau pliant, ma tin de vorba, unii ma si urmaresc si merg cu mine pana la masina chiar daca stiu ca nu ma intereseaza religia lor pentru ca deja ma cunosc de atata timp. De ce nu pot oamenii astia sa isi vada de treaba lor? Am fost politicos la inceput incep sa ma agaseze

40 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Dumnezeu vorbeste despre America?laughing Du-te acolo la tara ratatilor

| danut a răspuns (pentru anonim_4396):

Unu, nu sunt penticostal, aici ai ratat problema.
Da, eu respect Cele zece Porunci LITERAR, candelele nu au legatura cu Cele Zece PORUNCI. Astea sunt cele ZECE PORUNCI:
"Eu sunt Domnul, Dumnezeul tãu care te-a scos din tara Egiptului, din casa robiei.
1 Sã nu ai alti dumnezei afarã de Mine.
2 Sã nu-ti faci chip cioplit, nici vreo înfãtisare a lucrurilor care sunt sus în ceruri, sau jos pe pãmânt, sau în apele mai de jos decât pãmântul. Sã nu te închini înaintea lor si sã nu le slujesti; cãci Eu, Domnul, Dumnezeul tãu, sunt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc nelegiuirea pãrintilor în copii pânã la al treilea si la al patrulea neam al celor ce Mã urãsc, si Mã îndur pânã la al miilea neam de cei ce Mã iubesc si pãzesc poruncile Mele.
3 Sã nu iei în desert Numele Domnului Dumnezeului tãu, cãci Domnul nu va lãsa nepedepsit pe cel ce va lua în desert Numele Lui.
4 Adu-ti aminte de ziua de odihnã, ca s-o sfintesti. Sã lucrezi sase zile, si sã-ti faci lucrul tãu. Dar ziua a saptea este ziua de odihnã închinatã Domnului, Dumnezeului tãu: sã nu faci nici o lucrare în ea, nici tu, nici fiul tãu, nici fiica ta, nici robul tãu, nici roaba ta, nici vita ta, nici strãinul care este în casa ta.
Cãci în sase zile a fãcut Domnul cerurile, pãmântul si marea, si tot ce este în ele, iar în ziua a saptea S-a odihnit: de aceea a binecuvântat Domnul ziua de odihnã si a sfintit-o.
5. Cinsteste pe tatãl tãu si pe mama ta, pentru ca sã ti se lungeascã zilele în tara pe care ti-o dã Domnul.
6 Sã nu ucizi.
7 Sã nu preacurvesti.
8. Sã nu furi.
9 Sã nu mãrturisesti strâmb împotriva aproapelui tãu.
10 Sã nu poftesti casa aproapelui tãu, sã nu poftesti nevasta aproapelui tãu, nici robul lui, nici roaba lui, nici boul lui, nici mãgarul lui, nici vreun alt lucru, care este al aproapelui tãu.

| alex598 a răspuns:

Probabil pentru că ei preferă să fie insistenți decât să te lase să ajungi în iad. Vezi cât de mult țin la tinewinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Penticostal, protestant tot pocaitii sunt asa ca nu mai comenta ca sa nu iti mai trimit alte situri ce zic pocaitii despre voi.

Repet iar secta aparuta in 1901 America creat de parham homosexual

Ai zis ca respecti cele 10 porunci, hai sa vedem ce zice dumnezeu la poruncile sale.

4)(4) Adu-ţi aminte de ziua de odihnă, ca s-o sfinţeşti.
Citez biblia:

5.Si sfesnicul il vei aduce inlauntru si-i vei aprinde candelele. Altarul cel de aur al tamaierii il vei pune'n fata chivotului marturiei,
Ies 30:1

12.si-i vei spala cu apa. Pe Aaron il vei imbraca in sfintele vesminte si-l vei unge si-l vei sfinti, si el Mie-Mi va sluji ca preot. Si pe fiii sai ii vei aduce si-i vei imbraca in tunici si-i vei unge asa cum l-ai uns pe tatal lor, si ei Mie-Mi vor sluji ca preoti.
Ies 29:4-9

Concluzie dumnezeu vorbeste de ortodoxie.

1) 1 Sã nu ai alti dumnezei afarã de Mine.

Hristos condamna sectele false ca tine (Matei)

Asa cum zice si Hristos :
23.Atunci, de vă va zice cineva: Iată, Mesia este aici sau dincolo, să nu-l credeţi.
24. Căci se vor ridica hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi şi vor da semne mari şi chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putinţă, şi pe cei aleşi

Concluzie daca Hristos zice la fel, voi nu doar credeti in minciuna dar aveti si dumnezeu mincinos

Dovada : Hristos a spus: voi zidi Biserica Mea şi porţile iadului nu o vor birui (Matei 16, 18)

Asta spune si biblia voastra laughing Nici nu stiti sa o modificati mai bine dar cine sa inteleaga ca voi sunteti spalati pe creir

9) si 10) poruncile

Voi inainte sa va cunoasteti v-ati dus la un proororc sa va decida daca e bine sa va cunoasteti cu acea x, y persoana. Majoritatea pocaitii nu se cunosc de iubire cum vorbeste legea dumnezeu dar mai mult din cauza unui proororc

Hristos condamna proorocii

Asa cum zice si Hristos :
23.Atunci, de vă va zice cineva: Iată, Mesia este aici sau dincolo, să nu-l credeţi.
24. Căci se vor ridica hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi şi vor da semne mari şi chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putinţă, şi pe cei aleşi

Deci respecti cele 10 porunci? Mai ales cand spune legea dumnezeu cuvantu "sfintesti". TE MAI INTREB IARA? Aprinzi candele? Te sfintesti? Te duci la o biserica si asculti pe preot sau pe un proororc/secta falsa care te minte?

| Bariel a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce legatura are orientarea sexuala cu ce a facut omul acela, poate taticul tau din cer e zoofil, la i parasii pentru acest lucru?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru că se pare că nu ai înțeles sau citit măcar unul din acele "pliante". Nu vorbeau de religie ci de Isus Hristos, Cel care a acceptat, fără să se împotrivească(!), să fie batjocorit, sa-i fie smuls părul, bătut, biciuit, pus la muncă și omorât într-un mod chinuitor al romanilor pentru a face "show" pentru ca TU să ai posibilitatea să alegi între El și diavolul, iar dacă îl alegi pe El îl alegi pe Tatăl, adică asculți de El(1Ioan5:3). Cum? că El nu-ți vorbește. Ba DA! Cuvântul Lui este cât se poate de actual, de fapt... mai actual ca niciodată pentru că avem la dispoziție și 'icoana vorbitoare' împreună cu aproape toate celelalte profeții ale vremurilor de pe urmă; ne mai trebuie numai o mare criză și o posibilitate de control al vieții personale(ai auzit de neuralink?).

Ai grijă că în Biblie este profețit că cei ce vor prinde ziua în care Ierusalimul este anexat din nou Israelului ca și capitală(fiind un stat reîntregit) vor reprezenta ultima generație! Isus Hristos vine să-și ridice Biserica, să-și ia Mireasa cu sau fără tine! Mai bine ar fi cu tine.
Ai grijă că tot El a profețit că neamul de față va fi într-o mare strâmtorare datorită a ceea ce au făcut și spus în Matei 27:25 și acum, după 1950 de ani, știm ce s-a întâmplat cu evreii în anul 70.

| Helper07 a răspuns:

Poate ar trebui sa discuti problema cu ei, nu cu noi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Helper07):

Pari a fi oameni cu care se poate discuta?

| Helper07 a răspuns (pentru anonim_4396):

Voiam sa-ti spun ca daca discuti cu noi despre asta, nu rezolvi problema, asa ca ar trebui sa discuti cu ei. Acum daca spui ca nu poti discuta cu ei. Gaseste un avocat?, nu stiu, o persoana cu care poti vorbi si care poate vorbi si cu ei. Nu cred ca sunt rau intentionati, daca le spui ca te deranjeaza, cred ca se vor opri. Daca nu. problema lor. Nu cred ca asa castigi oameni pentru Dumnezeu.

| doctorandus a răspuns (pentru Raullalu):

Deci cand Isus a declarat: https://www.biblegateway.com/passage/?search=Ioan+20%3A17&version=RMNN

Mintea ca are un Dumnezeu, juca teatru sau uitase ca El insusi e Dumnezeu?