| soimos a întrebat:

Oare din ce cauza Martorii lui Iehova nu il cred pe Isus ca Dumnezeu, si cred despre el ca este doar un Rege?

Sunt ei mai prosti decat alti crestini pentru ca nu accepta povestea fantasmagorica cu nasterea lui Isus din Treime?

Sau poate sunt ei mult mai inteligenti, pentru ca au inteles mai corect Biblia si stiu ca Isus este doar un Rege, adica un UNS, iar singurul mantuitor este Iehova?
Fapt care corespunde total cu versetele din Biblie, (nu cele scrise de niste viermi sau rame ca Ioan, Luca sau Parpanghel, ci conform afirmatiilor puse pe seama Creatorului si a lui Isus!

5 răspunsuri:
| Anonymus314 a răspuns:

De ce te complici? daca ai fi un bun crestin te-ar durea undeva de ce cred martorii lui Iehova.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Soimos? tu stii cine e prim ministrul romaniei? a fost in vizita la iasi si a trecut si pe la moastele sfintei parascheva unde s-a inchinat.el nu poate fi egalul lui Iisus Hristos decat daca va fi considerat demn de aceasta.dar ca om cat de prost il crezi fiindca a facut asa ceva? fiindca stii ce functii a detinut si ce responsabilitat are un asemenea om? cat despre unsi, nu purtem discuta ca sigur habar nu ai.

| AnonimusGate a răspuns:

Isus i fiul lui Dumnezeu si n-am chef sa dau explicati altfel tas da is f pe fuga

Răspuns utilizator avertizat
| tricky22 a răspuns:

Sunt bolnavi mintal noi ortodocsi trebuie sa ne ferim de ei asa ne recomanda bsierica, eu chiar am probleme din cauza unor iehovistii si ma gandesc serios sa-i impusc