| ciolpi a întrebat:

Ofer funda pentru cel mai bun raspuns! Vorbiti-mi despre Dumnezeu...(credeti/nu credeti,ce este, etc) Vreau parerile voastre sincere...nu vreau minciunii

41 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| morningstar a răspuns (pentru tomitzaa):

Condamnarea sau rasplata se va vedea nu acum, ci atunci cand vom fi judecati.

| tomitzaa a răspuns (pentru morningstar):

Dupa ce murim si ne papa viermii in sicriu? happy

| ScreamoXDăcookiemonstăr a răspuns:

Subiectul e delicat.Cred că este ceva acolo, dar nu așa cum o face biblia :el e bun, minunat, el face numai bine etc. Și acum, vine partea unde le dau dreptate ateilor : daca El e bun cu toti, de ce oameni nevinovati patesc numai necazuri, de ce exista foamete, razboaie, crime in masă și violuri? Altă chestie : observ că, creștinii atribuie lui Dumnezeu orice lucru bun se intămplă, dar când vine vorba de ceva rău, nu mai e vina lui! Bine, acumaț mulți îmi vor da povestea cu Satana si vor asuma că e mâna unei entități rele ce ne controlează vietile parțial, cum o face si D-zeu. Dar de ce nu a impiedicat D-zeu dezastrele acelea, că tot poate el face orice? - scuzati lipsa vocabularului, am 13 ani așa că nu voi lua chestii complicate ca deh...i haz a dumb sometimes. -

| danay72 a răspuns (pentru Misiss):

Datorita controversei universale aparute in cer, Satan a zis lui Adam si Eva ca se pot conduce singuri fara ajutorul lui Dumnezeu.Geneza3:1-5.Dumnezeu a permis sa treaca timp pentru a demonstra ca o conducere fara ajutorul lui duce la dezastru si asa e azi. Orice forma de guvernare incercata de oamenii a adus numai necazuri. 1Ioan5:19.De aceea singurul capabil sa ne conduca este Dumnezeu, iar foarte curand va interveni si va pune capat rautatii.Psalmi37:9-11,Daniel2:44

| gfghn a răspuns:

Dumnezeu este numele prin care aceste de obicei este numit cea mai mare sursa de energie a universului.Dumnezeu a folosit spiritul său sfânt pentru a crea pământ și de a inspira pe oameni să scrie Biblia
Dumnezeu este o persoana reala. Putem fi foarte mulțumit de faptul că Dumnezeu vrea ca noi sa venim la cunasterea exacta a adevarului astfel încât să putem beneficia de pe urma acțiunii sale iubitoare! Cunoasterea lui Dumnezeu si scopurile sale pot avea efect asupra oamenilor din de astazi :viata lor poate capata mai mult sens si drumul si scopurile lor pot fi mult mai clare in viata, vor avea inima plina de fericire daca vor sluji singurului Dumnezeu adevarat. Daca ne ocupam viata in armonie cu ce este drept si i slujim lui Dumnezeu vom avea o viata plina de benefici si satisfacti. Daca vrei sa ii fi pe placul lui dumnezeu trebuie sa ne dezbracam de vechea personalitate si practicile ei,, in primul rind trebuie sa asimilezi cunostinta fata de Dumnezeu /. Dumnezeu este iubire.Prin această iubire a lui Dumnezeu a fost manifestat în cazul nostru, pentru că Dumnezeu a trimis pe singurul Său Fiu în lume ca noi să castigam viata vesnica. Iubirea este în acest sens, nu că noi am iubit pe Dumnezeu, ci că El ne-a iubit și a trimis pe Fiul Său ca jertfă de ispășire pentru păcatele noastre,. Deși motivul principal pentru a face voia lui Dumnezeu trebuie să fie iubire, este încurajator să știi că Dumnezeu răsplătește pe cei care-l slujesc. Apostolul Pavel subliniază: "Fără credință este cu neputință să fim plăcuți Lui, pentru cine se apropie de Dumnezeu trebuie să creadă că El este, și că este o răsplătește pe cei care caută cu sinceritate el." - Evrei 11:6.Cei care iubesc pe Dumnezeu și ascultă cu adevarat de el va avea parte de multe binecuvantari.Cei care asi pun increderea in Dumnezeu (slujitorii)lui au o pace a mintii chiar si in cele mai dificile circumstante.Mai ales asteapta cu incredere binecuvintarile vietii vesnice in paradisul pamantesc viitor.

| morningstar a răspuns (pentru tomitzaa):

Daca aici se opreste totul pentru tine...pentru mine exista o continuare frumoasa.
Speranta si certitudinea mea este alta. Si nu e o poveste. Dar bineinteles, nu toti vor avea parte de rasplata, majoritatea vor fi 'papati de viermi", cum zici tu. Tu din ce categorie faci parte?

| tomitzaa a răspuns (pentru morningstar):

Fac parte din categoria "am patit si am vazut prea multe ca sa mai imi pun speranta si sa mai cred in asa ceva"

| SomeRandomDude a răspuns:

Frate eu sincer nu cred ca exista.Va inchinati ca prosti la niste icoane fara sens se afla vreo dovada ca exista? Poate a fost un nebun si a facut semne pe o casa si s-a gandit el sa faca un om acolo pe nume "Dumnezeu" si dupa ati inflorit stramosi totu.Parerea meahappy

| Macabre_Andruxx_1997 a răspuns:

Sincer, nu cred in Dumnezeu, sau orice e legat de religie. Si in plus, mi se pare total aiurea ca oamenii cred TOT ce scrie in Biblie. Asa, ar trebui sa credem tot ce scrie si in alte carti, ceea ce ar fi penibil. Nu am nicio problema cu oamenii credinciosi, dar asta e parerea mea.