| AvalohisAlin a întrebat:

Omenirea și viața mai are 7 ani de existență pe Terra.Așa a zis colegul nostru de pe TPU Dănuț..este așa sau nu? De ce crede asta? E adevărat? Cat mai are de trăit omenirea?

10 răspunsuri:
| Algo098 a răspuns:

Credinciosii care cred in cartile cu povesti, in Dz cel iubitor si atotputernic de sunt spitalele pline si nu beneficiaza nimeni de ajutorul pretios al lui Dz cel inexistent, o data pe an sau si de mai multe ori pe an ne anunta pe toti ca vine sfarsitul lumii. Predictii false, bazate pe nimic se fac de sute de ani, asa ca nu e cazul sa ne mai miram. Cand va fi sfarsitul nu stie nimeni.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Toate predictiile privind durata existentei planetei noastre sunt doar elucubratii si tampenii, reluate periodic de unii si la care pun botul altii.
Nimeni nu poate sti, cat de cat exact, cat o sa mai dureze viata pe planeta, singura certitudine este ca viata va inceta atunci cand se va stinge Soarele si asta peste sute de milioane sau miliarde de ani, nici asta nu se stie sigur.

| danut a răspuns:

Poate DA, poate NU, Dumnezeu hotaraste. De ce cred asta, mai mult sper dar Timpul Profetic al OMENIRII a fost de 6000 de ani iar din acesta cu mici ajustari au mai ramas circa sapte ani, totusi Dumnezeu HOTARASTE. In Biblie SCRIE ca Dumnezeu VA SCURTA vremea de la SFARSIT din MILA pentru poporul Sau. Ca sa inteleaga cineva ce am spus eu ar trebui sa fi STUDIAT CRONOLOGIA Biblica neoprotestanta din anii 1800 avandu-l ca mentor si pe Issac Newton, greu lucru pentru foarte multi.

| Celcestietot a răspuns:

Poate că spune asta, că se zice, CĂ Antihristul va veni prin 2027. El știe la ce s-a gândit. Probabil că este adevărat sau nu, rămâne un paradox și doar Dumnezeu Tatăl știe sfârșitul, nici măcar Iisus.

| minrest a răspuns:

Domnul Danut este adventist, adventistii tot anunta sfarsitul lumii de pe vremea lui Miller, cu peste 180 de ani in urma.

| mastadont a răspuns:

Și peste 7 ani o să spună că vine peste alți 7 și tot așa, că de-aia se numesc adventiști de ziua a 7-a.

| minrest a răspuns (pentru minrest):

Daca numai Dumnezeu stie asta, nu si Isus, cum spune Celacestietot, atunci avem un zeu mai mare, si unul mai mic; avem politeism, paganism, nu monoteism.

| doctorandus a răspuns (pentru minrest):

Probabil a uitat de la mână pân-la gură ce scrie-n Biblie despre profeții mincinoși. A face proorocii care nu se îndeplinesc este unul dintre cele mai mari păcate. Biblic e mai grav decât dacă violezi și omori copii (vezi Numeri cap. 31 pentru detalii). Dacă va exista o judecată de apoi prezidată de Isus va fi mai ușor pentru patronii de bordeluri decât pentru Dănuț. În Biblie nu scrie că există iertare pentru cei care fac proorocii mincinoase.

| Manciu_Emil_1976 a răspuns:

Păi tu nu ai observat că acești atotștiutori religioși care au „abonament" aici la fiecare postare aproape, debitează mai mereu aberații specifice doctrinei lor sau interpretări personale eronate? Probabil se consideră singurii care pot face „lumină" pe-aici, dar de fapt îi ajută pe agnostici să devină atei.

| alexthedragon a răspuns:

Danut e un indoctrinat, fanatic religios și paranoic. Religiile au făcut profeții despre sfârșitul lumii de mii de ani. Si pana acum absolut TOATE au eșuat. Așa vor eșua toate, dar din păcate mereu se vor găsi niște indoctrinați noi care să facă profeții noi, care vor eșua și ele.