anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pe plan religios este pacat sa-ti tatuezi corpul sau sa-ti dai pierce?

Răspuns Câştigător
| Esperança a răspuns:

Dumnezeu a creat omul atât de minunat,dar în momentul când nu a mai ascultat de Dumnezeu şi a căzut în păcat,omul a ajuns să cunoască ce este goliciunea,ruşinea,păcatul!
Dumnezeu nu a creat omul cu haine,dar din cauza păcatului omul se îmbracă pentru că acum ştie ce înseamnă goliciunea şi ruşinea.
Cu timpul omul căzând tot mai mult în păcat, nu s-a oprit aici ci a mers mai departe făcând tot mai urâtă creaţia lui Dumnezeu,batandu-şi joc de ea, facandu-şi găuri în ochi, buze, limbă etc. Tatuajele te fac să arăţi tot mai urât!

P.S Tot ce nu vine din încredinţare, este păcat! -Romani 14:23

| HermioneLove a răspuns (pentru Esperança):

Adevar ai spus! happy

| Morrigan a răspuns (pentru Esperança):

Pe cine ai vazut facandu-si "găuri în ochi"? straight face

| 4b a răspuns (pentru Morrigan):

Eu am vazut pe multi...tu n-ai vazut asa ceva?!

| Morrigan a răspuns (pentru 4b):

Metaforic? ca tot nu inteleg la ce se refera thinking

| 4b a răspuns (pentru Morrigan):

Cauta frate pe net sa vezi sh tu cum arata un astfel de om

| Kremlin a răspuns (pentru 4b):

Nu există găuri în ochi...straight faceFolosiţi crestia aia cu riduri din cutia craniană înainte de afirmaţii de genul

| Esperança a răspuns (pentru Morrigan):

Mă refeream la găurile din sprâncene, dar am folosit expresia "găuri în ochi"
Ceva probleme?

Nu laughing doar ca suna ciudat big grin

| Esperança a răspuns (pentru Morrigan):

hee hee E o expresie ironică, nu mă aşteptam să o ia careva în serios. Credeam ce se subînţelege la ce mă refer.Văd că s-a mai trezit unul mai sus, Kremlin.

laughing

| 4b a răspuns (pentru Kremlin):

Ai auzit de ''expresii ironice''? nu? pacat...

| 4b a răspuns (pentru Esperança):

Altii se trezesc, altii dorm...ce sa faci?!

Şi eu dacă zic găuri în testicule şi mă refer de fapt la scrot, te prinzi? Nu cred.

| Kremlin a răspuns (pentru Esperança):

Ai zis clar găuri în ochi, speranţo.Acum o dai la întoarse cu sprânceana? Nice."facandu-şi găuri în ochi" Puteai să zici sprânceană.

Zici cum ai chef...pricepusi? Nu cred.

Cu voi se poate discuta fără să săriţi în sus arşi?

| Esperança a răspuns (pentru Kremlin):

laughing De la sprânceană la ochi nu e decât un pas...
Pentru că mi se pare un lucru care nu merită tratat cu seriozitate.
Şi repet era o expresie ironică nu înţeleg de ce trebuie să despicăm firul în 4. înţelegi bine nu, asta e.
La revedere!

Mno vezi? iar dai cu parerea ta in pereti? cine ce-ti facu?! usurel ca in viata trebuie sa ai multa rabdare...

Nu mi-a făcut nimeni nimic. Lămuream o chestie că tot "m-am trezit'', nu?happy

laughing ok Krem...lamuriram.

34 răspunsuri:
| 4b a răspuns:

Pacat? si eu care credeam ca lumea nu mai stie ce inseamna acest lucru...phai ce m-am inselat; DA, normal ca e pacat sa te faci ca saraciabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da,este pacat! Legea Vechiului Testament le-a poruncit evreilor astfel: "Să nu vă faceţi tăieturi în carne pentru un mort, şi să nu vă faceţi slove săpate pe voi. Eu sunt Domnul" (Levitic 19:28). Astfel, deşi credincioşii de astăzi nu se mai află sub autoritatea legii Vechiului Testament (Romani 10:4; Galateni 3:23-25; Efeseni 2:15), faptul că există o poruncă împotriva tatuajelor ar trebui să ne pună şi pe noi pe întrebări.

| Nitescu_Theodor_1995 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca vrei neaparat sa ai un pierce sau un tatuaj si ti se pare ca dzeu se supara daca faci asta, atunci iti sugerez un tatuaj semipermanent-se duce in 6 luni- sau un pierce magnetic-nu necesita perforarea pielii-.

| HermioneLove a răspuns:

Sincer? DA!
Amu'ce? tu nu esti fericit asa cum esti? Chiar ti se pare ca nu esti frumos asa cum esti? De ce sa mai ai nevoie si de tatuaje stupide sau de alte prostii?
Trebuie sa te placi asa cum esti! happy
Nu conteaza podoaba de la exterior ci conteaza podoaba din interior! kiss
Pa, pa

| Morrigan a răspuns (pentru HermioneLove):

Sti care e diferenta dintre un om tatuat si unul netatuat? cel tatuat nu te judeca dupa aspectul fizic.

| HermioneLove a răspuns (pentru Morrigan):

A nu judeca dupa aspectu fizic e una iar a te mazgalii pe corp e alta! Chiar nu inteleg ce legatura are ce zici tu cu ce spun eu!

| Morrigan a răspuns (pentru HermioneLove):

Tatuajele sunt o arta... cum le poti numi "mazgaleli pe corp"?

| Silviuloan a răspuns:

Foarte frumos mi-a raspuns un calugar din clasa ca trupul/corpul este templu al Duhului Sfant.

| theStraightEdgeSavior a răspuns:

Am vreo 14 tatuaje si vreau sa-mi mai fac, eu nu cred in dumnezeu deci nu-mi pasa daca e pacat sau nu, eu o consider o arta.

| gfghn a răspuns:

Este dificil de a avea statistici exacte, dar, potrivit unei surse din Statele Unite, 25 la sută din persoanele cu vârste cuprinse între 15 şi 25 au un tatuaj. "Este la modă." De ce unii tineri sunt atat de atrasi de Tatuajele sunt adesea vazut ca un simbol al unui stil de viata rebel.Pentru unii, tatuajul este o modalitate de a face un gest romantic. Unii tineri consideră tatuaje de opere de artă. Alţii le văd ca pe un simbol al independenţei. "Eu sunt responsabila pentru viata mea" Poate că, totuşi, faptul că majoritatea tinerilor sunt pur şi simplu, influenţati de moda actuala. Dar, deşi toată lumea pare să facă un tatuaj, ar trebui să o faci si tu? creştinii de astăzi nu sunt în conformitate cu legea mozaică, care interzicea tatuarea.MAI SUNT SI RiSCURILE PENTRU SANATATE. Gândestete de două ori înainte de a avea un tatuaj.Aceasta este puncţia pielii si introducerea substanţe pigmentate în acest domeniu. Chiar daca acul nu penetreaza adanc, de fiecare dată când strapunge pielea, se execută riscul de infecţii bacteriene sau virale. În general, cred ca [a obţine un tatuaj] este riscant. Este gresit si pacat sa-ti tatuezi corpul! pa pa

| Nitescu_Theodor_1995 a răspuns:

Poate nu sunt eu un preot sau o persoana cu cunostinte vaste in ale religiei, insa tot ce pot sa iti spun este ca habar nu am cu ce l-ar ofensa pe Cel de Sus daca ti-ai tatua un ceva pe mana sau ti-ai pune un pierce...thinking in orice caz, daca citesti biblia vei observa ca nu apare nicio restrictie in a-ti infrumuseta corpul. Opinia mea: da-i inainte!

| HermioneLove a răspuns (pentru Nitescu_Theodor_1995):

Si tie ti se pare ca chestiile alea sunt frumoase? straight face

| CigarettesAndUnicorns a răspuns:

Vrei un tatuaj? sa zicem ca da. esti credincios? sa presupunem ca da (doar presupun, nu am de unde sa stiu sigur). dar tu chiar vrei acel tatuaj, nu? insa religia iti spune ca e pacat. insa tu totusi ti'l doresti cu adevarat, deci daca l'ai capata ai fi fericit. dar religia spune ca e pacat. deci ce? ..religia iti interzice sa fi fericit? stai chill my friend, iar daca chiar vrei acel tatuaj/pierce, ai libertatea de a'l capata oricand happy

| Vesta a răspuns:

In 2Corinteni 7:1 se spune sa ne curatam de tot ce murdareste carnea.Astase refera si la bauturi alcool etc. tatuajul ne murdareste.Crestinii trebuie sa fie curati din punct de vedere mora, spiritual si fizic.