Asta intelegi tu prin ateism, marketing?)"existenta mai multor religii indica ca toate ar fi false, ca si cum existenta mai multor civilizatii implica ca nu exista oameni.rolling on the floor" Sti ce face diferenta in exemplul prostesc dar de tine? Replica asta "DUMNEZEUL MEU E CEL ADEVARAT". Asta schimba radical fata religiei din moment ce exista cateva mii.Gaseste exemple mai bune si evita sa te faci de ras.
Rapplex a răspuns (pentru Urzi23):
Ma jignesti fiindca ti-am inchis gura tot timpu? Daca voi sunteti aparatorii crestinismului de pe TPU, e foarte trist.
Urzi23 in dialog :
bre rapplex tu nu ai zis pina acum nimic deci nu stiu de ce te simti jignit, daca nu te baga omul in seama.La voi se aplica chestia :lolozila si ai lui cascadorii risului
Rapplex a răspuns (pentru Urzi23):
Tie cel putin ti-am spus multe, dar daca vi cu asemenea reply`uri nu mai are rost sa ma chinui. "Mai precis prin ateism inteleg un rahat ambalat frumos, dar trebuie sa ai musai cirligul de rufe de nas" Poti fi mai ignorant si mai i,,,,,, decat atat?
Urzi23 A raspuns cu intelepciune :
Bre raplex ai sarit calul si incepi sa jignesti, o sa schimb si eu foaia cu tine.
Daca nu ma baga nime in seama, de ce imi raspunzi la reply? "lolozila si ai lui cascadorii risului" lolozilla e mult peste tine vere. Cascadorul rasului esti tu si mai cativa(din respect nu dau nume). Decat sa ma faci cascador al rasului mai bine ai afisa niste argumente sa-ti sustii spusele, altfel tot un zero ramai, cel putin pentru mine.
Esti patetic. Cauta in duzina de crestini si ai sa gasesti destui ratati. Apropo, nu mai incerca sa te scoti ca nu are rost.La tine exista 2 posibilitati:ori asa esti, ori asa vrei sa fi
Lolozilla nu e idolul meu, asa cum intelege creierul tau care merge pe carbune.Am zis doar ca e peste tine, iar daca nu intelegi ti`o zic mai clar:E mult peste tine la coeficientul de inteligenta.In locul tau nu as avea tupeul sa fac pe cineva praf, tinand cont ca nu te-ai analizat pe tine."Eu zic sa nu disperi ca vei evolua si tu in miliarde si miliarde de ani ca asa spune mos gerila." Eu ti-am zis cum esti, dar nu vrei sa ma crezi.Credel pe al tau D-zeu, care e foarte diferit de Mos Gerila, si ramai cu sperantele pentru fericirea eterna. Apropo, de ce sa disper eu ca evoluez, cand dupa teoria pe care o sustii tu ar trebui sa disperi fiindca o sa arzi in Iad, dupa judecata suprema(daca se tine in Romania, poate merge sa dai o spaga).P.Sarerea ta despre atei nu ma face sa-mi fie rusine de ceea ce sustin.
Bre raplex ce tot o dai cotita si te faci ca ploua ai acolo "magistralul "raspuns dat de sefu tau,Asteptam un comentariu,o parere dar tu nu poti gindi,acum vezi de ce am zis, ca esti greu de cap.Mai pun o data ce am scris, roaga un adult din familie sa comenteze pentru tine.
iraţionali, -e, adj. 1. Care nu se conduce după gândirea logică, care nu e raţional, care este fără judecată, neraţional; contrar raţiunii.
Acum citeste raspunsul cistigator al sefului lolozila si incearca sa comentezi rindul 4-5.Sa mai iei lectii de la lolozila cu mii si miii de betoane(din alte posturi ale lui adevarate monumente de p,,,,) dar el are o scuza este analfabet functional Tu ce scuza ai? o sa zici ca esti subordonatul lui, De coane ce se aseamana se aduna
De ce ar trebui eu sa iau in considerare modul de gandire al altei persoane? Eu consider ca nu trebuie sa fiu batjocorit ca sunt ateu de un om ca tine, fara pic de respect si lipsit de gandire.Acum vrei sa ma tachinezi cu ""magistralul "raspuns dat de sefu tau"? Esti patetic omule, si mai imi zici ca astepti comentarii. Nu mai fi atat de mediocru si chinuiete sa intelegi lucrurile asa cum ti le spun.De unde deviza asta a ta cum ca lolozilla mi-ar fi sef? Doar pentru ca am spus ca este peste tine la gradul de inteligenta? Am ajuns la concluzia ca ori nu sti sa citesti, ori esti chiar atat de lipsit de rationament(ca sa nu zic prost) pe cum te afisezi pe aici.