| ateuNEGATIV a întrebat:

Revin cu intrebarea de ieri
Pana la urma ce castigam ca stam pe TPU si ne exprimam opinile religioase sau nu? daca tot acelasi convingeri vom avea?

sper ca m-ati inteles ma refer ca cel care pune intrebarea va da fundita care i convine in cele mai multe cazurii crestin = crestin deci alte parerii sunt doar timp pierdut?

Răspuns Câştigător
| catalynx a răspuns:

Pai lasa ca si alte secte dau funda celor care sunt din secta lor. Partea asta in care zici ca cineva da o funda celui care este din secta lui este ilerevanta. Ar fi ca si cum un crestin ar da funda unui ateu si invers findca asta cred ca vrei sa ceri. De castigat nu castigam nimic si sunt de parere ca categoria religie ar trebui desfintata pana la urma nici o secta nu e mai presus ca alta toti suntem egali. Distractie mai e si inca mai faina decat asta la categoriile adolescenti, dragoste si sex si trivia amuzante. Nu are rost sa ne razboim findca asta cred ca e un razboi deoarece nu rezolvam nimic si asta o facem pe degeaba. Nu poti de exemplu convinge un penticostal sa fie catolic sau un ateu sa fie crestin. Chiar daca gandim diferit intre noi consider ca nu ar trebui sa se faca haz de necaz si totul sa fie rezolvat pe cai maleabile.

12 răspunsuri:
| Skeez a răspuns:

Si eu am oarecum nelamuriri cu TPU
adica daca noi primim fundite / vot asta la ce ne poate ajuta?

iar ca raspuns pentru tine... eu am inteles ca tu vrei sa stii de ce mai raspund altii daca deja s-a dat fundita... deci eu cred ca acea fundita se da mai spre sfarsit asadar raspund 10 oameni si 1 ia fundita dar tu nu ai cum sa iti dai seama de asta si initial te gandesti ca daca ai raspuns bine si primul ai si luat fundita dar totusi nu

| kamykaze88 a răspuns:

Mai decat sa inebunesti si sa mergi pe drum sa ii zici ca e prost si indoctrinat si daca te injura sa-l pocnesti mai bine ii zici aici si scapa de o bataie. e logica chestia?

| ateuNEGATIV explică (pentru Skeez):

Sasi raspund ca un fel de recompensa imaginara (virtuala) real nu te ajuta la nimic decat ca ai ajutat un strain pe care nu il cunosti mai bine ajuti un vecin real isi va vi recunoscator pe viitor

| ateuNEGATIV explică (pentru kamykaze88):

Cu violenta nu faci multe, nu ai cu cine au mintile inchise

| ateuNEGATIV explică (pentru catalynx):

De acord cu tine

| Esperança a răspuns:

Castigam experienta.
Iar in al doilea rand poti sa pleci oricand ca nu te tine nimeni legat aici, cu atat mai mult sa te oblige sa raspunzi!

Si sa inteleg, off-ul tau e ca nu primesti fundita?

Răspuns utilizator avertizat
| ateuNEGATIV explică (pentru Esperança):

Nu de altceva daca citeai intrebarea aflai

| DiiiAnAaaa a răspuns:

De ce toti cei care posteaza intrebari la aceasta categorie sut niste ciudati? straight face

| ateuNEGATIV explică (pentru DiiiAnAaaa):

Nu generaliza draga sunt uni care sunt inchisi la minte cu idei fixe

| morningstar a răspuns:

Apropos de postarea intrebarilor si selectarea unui raspuns convenabil dar fara a fi gandit, citeam acum cateva zile, era o postare la categoria Religie care incepea : 'De ce credinciosii..." iar raspunsul declarat castigator era 'Pentru ca sunt prosti". Wow! Ce conversatie! Am aflat ceva nou, ce sa spun. O descoperire!
De castigat, nu castigam nimic, doar conversam si cel care stie sa invete din orice, invata, descopera si cum gandesc ceilalti si ''adopta'' unele idei chiar si din categoria Religie.

| Skeez a răspuns (pentru ateuNEGATIV):

OK mersi de lamuriri raymusic
sunt inca destul de nouwinking