| Dumnezeueiubire a întrebat:

Rugăciunea pentru o minune urgentă

Isuse al meu, în Tine îmi pun încrederea. Domnul știe totul, Părinte și Domn al universului, el este Regele Regilor, care l-a făcut pe paralizat să meargă, pe mortul să învie, pe leprosul să se vindece, am nevoie de o minune în viața mea _____________ fă-mă să mă ______________.

Domnul, care cunoaște necazurile mele și lacrimile pe care le-am vărsat, știe totul bine. De aceea, dumnezeiesc Prietene, știi cât de mult am nevoie pentru a ajunge la acest har de la Domnul ___________________. Ajută-mă, Isuse. Că înainte de a termina această
conversație, în perioada de nouă zile, ajung la harul pe care îl cer cu mare credință.

Cu multă recunoștință și bucurie, sub formă de mulțumire, voi posta această rugăciune pentru toți cei care au nevoie de ea și voi învăța să mă încred în generozitatea și mila Lui. Iluminează-mi cărările, așa cum soarele luminează Pământul în fiecare zi, din zori până în amurg, și fii martor la această conversație a noastră.

În Isus am încredere! Pentru că este un Tată, bun și milostiv. De aceea, Doamne, sporește-mi credința cu fiecare zi care trece, făcându-mă un om mai bun și demn de atenția ta deosebită.Pentru mine, aceasta rugaciune este cu adevarat minunata.Cum vi se pare voua?

2 răspunsuri:
| mamastevestevemama a răspuns:

Iisus e de fapt panait

| Holiday a răspuns:

Complet inutila.