Hai ma. ce naiba. asa a facut si becali la puscarie, iar acu vrea iar in politica. astia mint si sub apa
Faptul ca Romania sta si se uita la ce face si ce zice Sile Camataru arata starea degradata a societatii noastre. Si nu e nici pe departe singurul.
E vedetă, canalele de știri vor audiență
Nu prea sunt cu urmăritul știrilor, doar când tata vine la mine în cameră să le privească... Asta s-a întâmplat și în seara asta. Ce am putut să observ, e că în spatele acelei știri se află multă ipocrizie din partea tipului, care, pentru nu știu ce motive, vrea fie să își facă altă imagine, fie vreo rudă pocăită l-a speriat cu iadul, și l-a prostit că botezul e cheia către „rai".
Oricum, ceva murdar e la mijloc, nu-mi bat capul cu detalii, dar dacă am dreptate, e încă un argument pentru ideea pe care o susțin de ceva timp, creștinătatea, de regulă, e exact ca prostit.uata descrisa în Revelația capitolele 17 și 18. E scârbos cum un cult care susține că se bazează pe Biblie și pe normele ei, accepta un om ca el să facă parte din el. Ar fi o insultă să aplic proverbul „Cei ce se aseamănă, se adună" în contextul ăsta? Nu s-a putut observa nici o schimbare în bine din partea tipului, doar vorbe goale.
Reformulez, l-a prostit că botezul e biletul de intrare în „rai"
sună altfel.