E pacat daca o arunci fara sa o arzi inainte sau sau o calci in picioare cum merita facut.
Ia uite ce veste minunata te citez "Stii chiar e gresit sa te rogi la ele deoarece Dumnezeu a spus in Exodul 20:4, 5 ca nu trebuie sa ne inchinam idolilor sau icoanilor ci direct lui Dumnezeu."
Am incheiat citatul
Comentez,,,,, 144000?
Se poate ca un raspuns al tau sa fie scurt si la obiect? Adica lipsit de alte aberatii?
Eu ma vad foarte bine in oglinda.Tu nu ma cunosti pe mine deci nu ai de unde sa stii ca sunt eu sau nu AF.Si nu sunt... am spus ca aberezi, nu ca nu inteleg ceea ce aberezi.Cine e analfabetul functional aici din moment ce eu am spus o chestie iar tu ai tras alta concluzie?
Se pare ca suferi de un caz rar de dementa.Mai nou vad ca vorbesti si singura...
Ce ai ma de sari prin gard la mine, eu iti fac temele la mate si tu uite cum ma faci. Esti un copil rau si neastimparat,
Tu cu 4 clase nu esti in stare sa rezolvi o problema cu Pitagora.
Eu nu stiu ce te-ai aninat tu de mine dar am observat ca pe TPU tu nu ai reputatie buna si nimeni nu iti atrag atentie tie.Eu tot nu o sati atrag atentie.Am terminato cu tine.
Ciao (ham-ham);-)
Ms multt. Iar tie sati daie Dumnezeu intelepcine si minte sanatoasa...
Mda.Se vede ca esti analfabeta functionala... bine ca stii sa vorbesti de altii dar pe tine nu te vezi.
Ma tu esti un copil rau si rasfatat este ultima data cind intorc obrazul eu zic sa te potolesti, Inteleg ca ai invatat si tu de la mine ceva sincer ma bucur dar inca nu ma deranjez cu tine.Am alti fraieri mai seriosi de rezolvat pe tine te las mai la urma sperind ca te vei cuminti.
Nu stiu dar am sa-l intreb pe domul meu profesor de religie si cand voi afla iti voi da si tie raspunsul BN?
Da,sa arunci o icoana este mare pacat. Fiindca o icoana este sfintita.Iar tu acasa nu o poti face.
Daca ai facut asta, Du-te la biserica si Spodeveste-te!
Eu consider ca este mare păcat și o jignire totodată, o desconsiderare.
Mai bine o dăruiești unei persoane, decât sa o arunci.