Are nevoie de un tratament de specialitate. Apoi, visele apar din mulțimea gândurilor, adica isi alimenteaza mintea cu astfel de lucruri și e normal sa le viseze.
Are libertatea de a alege pentru ea. Dacă vrea să își facă rău mai bine las-o în pace. Nu cred că poți schimba tu ceva, dacă nu ai putut până acum. Mai rău e să continui să îți pese, cred eu. Așa nu își va face rău doar ei ci și ție. Nu recomand nimănui să își facă legături cu oameni care își fac rău singuri și nu vor să se ajute deloc nici împinși de la spate. Astfel de oameni sunt cauze pierdute iar schimbarea, dacă va exista, stă în primul rând la ei.
Mai e posibilitatea să îi placă atenția pe care o primește de la tine și atunci intră-i în joc, dar fără să te afecteze.
Eu sper totuși sa îi placa atenția mea
Ar trebui consultat un psihiatru. Un tratament medicamentos poate ajuta. Depresia este o foarte complicata boala pe care nimeni inca nu o poate intelege pe deplin. De aceea este recomandata o consultatie de specialitate daca lucrurile persista.
Am avut sleep paralysis.Imi era teama sa ma duc la culcare.
Dupa ce am realizat ca diavolul nu este decat o inselatorie a bisericii crestine am putut sa-mi continui visul lucid sa comand asa zisilor demoni sa plece.
Paralizia în somn e des întâlnită și e frecventă la persoanele care dorm cu fața în sus. De fapt atunci creierul se trezește parțial(de asta apar halucinații), dar nu și corpul, mușchii fiind relaxați(de aici senzația că nu te poți mișca). N-are legătură cu spiritualitatea.
Dar pe moment de caci pe tine
))
Oh, dar nu am insinuat vreo secundă că e plăcut
. Mie mi-a luat vreun an și ceva să mă controlez în momentele alea, să nu mă mai agit, ca să nu-mi amplific stările
Paralizia in somn nu are legatura cu depresia. Aceasta e efectul actiunii unor hormoni asupra nervilor vertebrali. Numai prin actiunea acestora poate avea loc somnul. Cu alte cuvinte, este o necesitate, nu o problema.
In legatura cu depresia, scoate-o la plimbare cat mai des. Cu masina, pe jos etc. Mergeti la plimbare prin natura, vizitati muzee, expozitii, etc. Nu trebuie sa intrati in manastiri daca nu vrea, dar simpla vedere a lor de afara e benefica psihicului. Acum iarna puteti merge la munte.
Iubirea invinge depresia.
Frate eu is in a 10 a si ea a 9 a,tin mult la ea,dar ea vrea sa iasa din depresie, dar nu isi da silinta, si ea ma iubeste ca prieten, nu ca iubit, din pacate
Femeile sunt schimbatoare. Daca insisti si stii cum sa o iei, ajungi unde vrei... Fii acolo cand trebuie.
Sa stii ca asa e! mersi frt
anonim_4396 întreabă: