We're not numbers we're free, we're so alive. Cause the day we give in is the day we die
Cu regret pentru pierderea suferita si parere de rau pentru o viata irosta in slujba distractiei, nu cred ca aici este rubrica pe care o cauti asa cum nici verisoara ta nu-L cauta pe Dumnezeu la Colectiv. Probabil un textier de muzica rock sau ce se canta acolo ar fi mai potrivit pentru doleantele tale.
Multumesc pentru apreciere, aceste cuvinte venite din partea unuia ca tine sunt ca o mangaiere pentru mine. Intelepte cuvinte ai gasit pentru unul care nu crede in Dumnezeu dar urla din toti rarunchi dupa EL. Ce pacat, dupa ce mori nu mai poti face nimic iar niste litere pe o cruce ajuta precum o infuzie de intelepciune pentru tine.
Taci dracului din gura, nu pareai atit de cretin, dar se pare ca m-am inselat. Imi cer scuze ca te-am supraapreciat. V-ati gasit toti crestinii poolii sa comentati de cei din colectiv cand habar nu aveti ce cintau GtG. De versuri nu mai zic. V-au bagat alti cretini pastila cu satanismul si gata, hai sa o bagam pe asta, ca merge. "Viata irosita in slujba distractiei," ehem. IMBECILULE!
Vai de tine, am spus eu ceva de satanism. Chiar faci ciorba din toti si toate, te credeam mai intelept dar rnu ai inteles nimic din ce am scris. Si inca ceva, de ce aduci in discutie numele unei fiinte caruia ii negi existenta si ce rol ar avea fariseismul unui citat religios pe o cruce a unuia care numai la Dumnezeu nu se gandea? Imi imaginam ca ai principii solide din cat te orataiai pe aici da nu e decat o cioara vopsita tot ce spuneai. Mai ai si idei preconcepute ca tata Floarea cu satanismul, greu cu intelegerea asta. Nu te insult si nici nu te fac in vreun fel caci daca ti-as spune imbecil te-as flata, spui si tu ceea ce poti.
"Viata irosita in slujba distractiei" in cazul de fata. Daca lua foc o biserica in care se cintau cintece religioase, ceea ce reprezenta distractia celor de acolo, ziceai ca au murit cu gandul la domnu' si alte de-astea. Hai nu mai vopsi cioara. "nici verisoara ta nu-L cauta pe Dumnezeu la Colectiv" Poate ca unii il gasesc pe dumnezo' fix in ceea ce nu intelegeti voi. Cam greu de inghitit pilula asta, stiu. Gata, am chestii mai utile societatii de facut azi. Te pup pe icoana de portofel si te-am lasat cu sfinta patrime.
Îmi pare foarte rău pentru pierderea suferita.E dureros sa pierzi pe cineva drag în moarte. Din nefericire, evenimentele neprevazute ne pot ajunge pe toți. Eclesiastul 9:11.
Rugaciune pentru mantuirea celor adormiti.
Pomeneste, Doamne, pe cei ce intru nadejdea invierii si a vietii celei ce va sa fie au adormit, parinti si frati ai nostri, si pe toti cei care intru dreapta credinta s-au savarsit, si iarta-le lor toate greselile pe care cu cuvantul sau cu fapta sau cu gandul le-au savarsit, si-i asaza pe ei, Doamne, in locuri luminoase, in locuri de verdeata, in locuri de odihna, de unde au fugit toata durerea, intristarea si suspinarea, si unde cercetarea fetei Tale veseleste pe toti sfintii Tai cei din veac.
Dăruiește-le lor și nouă Împărăția Ta și împărtășirea bunătăților Tale celor negrăite și veșnice și desfătarea vieții Tale celei nesfârșite și fericite.
Că Tu ești învierea și odihna adormiților robilor Tăi (numele), Hristoase, Dumnezeul nostru, și Ție slavă înălțăm, împreună și Celui fără de început al Tău Părinte și Preasfântului și Bunului și de viață făcătorului Tău Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.
Cu sfinții odihnește, Hristoase, sufletele adormiților robilor Tăi, unde nu este durere, nici întristare, nici suspin, ci viață fără de sfârșit!
dida_1258 întreabă:
alfons2390 întreabă:
alfons2390 întreabă: