anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sincer, incep sa cred ca lumea chiar e condusa de evreii,cam peste tot pe unde intru vad,evreii in sus, evreii in jos.
Ba mai mult stiatii ca evreii au toate datele recesamatului din 2011?
Adica cica datele au fost trimise acolo pentru protectie, ce protectie Domn'le? In Europa nu e proctie?
http://intreadevarsiiluzie.blogspot.ro/......devar.html
Deja habar nu am ce sa mai cred...

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Nu poti dovedi clar ca evrei conduc lumea e doar o ipoteza, ipoteza mea e ca cine are banii conduce lumea, patronul tau cum te vede?
ca pe un sclav la care i da 2 lei si scoate profit de pe urma ta exact ca de la sclavi,nu exista nici o diferenta intre sclavul modern si cel de atunci ba atunci era mai bine
aveai un loc de munca pe viata,mancare, un loc unde sa stai, nu erai atat de mintit, manipulat etc ca acuma
in lumea asta exista sclavi aia sunt majoritatea si profitori sclavilor aoa care o duc fb, asta e lumea in care traim o lume democratica

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Corect,dar dupa tine ce regim politic ti se pare cel mai potrivit pentru Romania, ca tot am ajuns aici?

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

O democratie dar condusa de un strain nu de romanii, scuzami rasismul de care dau dovada

Nu,iti inteleg mentalitatea, adica romanii, sunt oi inascute, nu au ei cum, sa fie liberi, eu unul as fi ales monarhie, sau o dictatura, deoarece atata timp cat gandirea de turma persista singuri nu vor supravietui romanii

| Hombre a răspuns (pentru anonim_4396):

"sau o dictatura, deoarece atata timp cat gandirea de turma persista singuri nu vor supravietui romanii"
Gresit, gandirea de turma se formeaza in dictatura. Democratia e singura care garanteaza diferentele de opinie.

| anonim_4396 explică (pentru Hombre):

Cam asa e, dar monarhia e totusi o idee destul de buna

Cea mai viabila pentru noi masele, insa interesele celor care s-au succedat la putere din 1947 si pana acum sunt altele, orb, surd s-au prost trebuie sa fii sa nu observi asta.

Asa e

| LegionarulRoman a răspuns (pentru Hombre):

"Gresit, gandirea de turma se formeaza in dictatura. Democratia e singura care garanteaza diferentele de opinie. "

Gresit, democratia garanteaza ca orice prost poata sa spune orice vrea! Insa cand cineva chiar are ceva de spus, i se inchide gura instantaneu :"Nu se zice asa ceva!"!

Vezi-l pe Snowden!

48 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Si Dumnezeul in care crezi, Isus, Maria, sf.Petre, Iţic, Ştrul, si toata camarila din biblie tot opera evreilor este. Dar voi Batman, Batman, Isus la dreapta Isus la stanga, Isus face, Isus drege. Face pe dreaku', fantezii pentru copii si inghitite de oameni mari.

Bai,tocmai la concluzia asta se ajunge, daca evrei conduc lumea Biblie ar fi un instrument de control

Ai vazut ca ai ghicit.

| danut a răspuns:

Si care-i legatura cu religia la chestia asta (intrebarea ta)?

| anonim_4396 explică (pentru danut):

Nu are legatura, am mai spus ca am postat din greseala aici

| danut a răspuns (pentru anonim_4396):

OK! Esti absolvit de greseala, succes.

| doctorandus a răspuns:

Scuza-mi indiscretia, dar asta nu mai e credinta religioasa, ci simptom de paranoia.

| Încrucişătorul a răspuns:

Stii care e diferenta dinte sclavii din Est (recte noi) si sclavii de Vest? Aia din Vest se pot satura fara probleme si sunt fericiti de viata.
La noi, inca exista mentalitatea de comunist da' fiecare cu firma lui.
Pe scurt, noi avem burghezia proletara... si pupincurism.

| sublime89 a răspuns:

Nu conduce niciun popor sau niciun grup de oameni lumea. Toti oamenii formeaza societatea, si noi am facut-o asa cum e. Tot din randul locuitorilor de rand vin si politicienii, si aia bogati. Toti sunt produsul aceleiasi lumi. Iar asta cu evreii e doar asa o ramasita din perioada aia din timpul razboiului. Holocaustul a fost cea mai mare rusine a omenirii, din toata istoria probabil.

| RAY a răspuns (pentru sublime89):

Nu se ajungea la holocaust daca Anglia le prima pe evrei undeva, nu uita ca hitler nu a vrut sa-i omoare din prima, tota europa a cam dorit asta, si in prezent poporul evreu e cel mai urat de pe glob, fa un sondaj tu sa vezi

Te-ai intrebat de ce sunt cei mai urati popor?
E unul da, si uite si de ce?
http://www.apologeticum.ro/......pedofilia/
http://www.lovendal.net/......-pe-evrei/

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu-i urasc, ura nu-i buna pentru minte

| sublime89 a răspuns (pentru RAY):

Eu nu am zis ca doar Germania nazista a fost responsabila pentru Holocaust. Dar a fost cea mai mare rusine a intregii omeniri. Inclusiv pentru noi romanii ar trebui sa fie o rusine imensa ca am participat asa activ la el. Nici eu nu sunt de acord in totalitate cu unele lucruri ce le fac evreii, dar sunt doar un popor ca oricare altul. Nu sunt un popor ales care se trag dintr-o tara "sfanta". Dar oamenii au asa o obsesie fata de ei de care nu pot scapa. Tot antisemitismul asta se trage din evul mediu cand europenii nu-i puteau intelege pe evrei, pentru ca erau diferiti, aveau o religie diferita etc. Si atunci s-a intamplat ceea ce se intampla de multe ori cand oamenii nu pot intelege ceva diferit, si anume ajung sa urasca.

Asa e, dar ai zis ca e cel mai urat popor, iar eu am aratat cateva motive

| Hombre a răspuns (pentru sublime89):

Ti-as spune eu aici cine sunt evreii pentru ca vad ca nu stii mai nimic, dar nu o fac pentru ca ma leg la cap, mai ales de cand idiotul de fost prim ministru Nastase a dat o ordonanta de urgenta anume, despre chestiunea evreiasca, si nu vrea sa ma aleg cu vreo condamnare. Totusi mai cauta, gasesti destule informatii.

"Inclusiv pentru noi romanii ar trebui sa fie o rusine imensa ca am participat asa activ la el"
Sa nu mai spui asta niciodata in viata ta daca ai putin cap.
Doar un motiv iti dau sa nu fiu de acord cu tine, daca esti interesat cu adevarat despre problema evreiasca in Romania din al doilea razboi mondial informeaza-te corect si apoi faci referinte.
In 1939 in urma tratatului Ribentrop-Molotov Romaniei i se face un rapt teritorial si anume moldova de dincolo de Prut. Trupelor romane li se da ultimatum de parasire a teritoriului si in retragerea lor umilite de decizia celor doua mari puteri trecand prin Iasi locuitorii de nationalitate evreiasca aruncau de la etajul cladirilor cu apa pe soldatii romani umilindui si mai mult. Restul te las pe tine sa te intrebi de ce a facut asta si sa-ti faci o parere.

| sublime89 a răspuns (pentru Hombre):

Hai nu mai spune? laughing Bine ca stii tu cine sunt evreii.

Pai vezi, de ce a trebuit sa fim aliatii nemtilor, cand ei ne-au vandut tara si sovieticilor si maghiarilor? De ce a trebuit sa luptam atat alaturi de ei? De ce a trebuit sa participam si noi la holocaustul facut de ei? Si nu intrebi putin de ce evreii din Romania nu tineau cu noi, ci tineau cu sovieticii? Cred ca de bine ce au fost tratati aici la noi in tara au avut atitudinea asta. Nimic nu justifica pogromurile comise de noi. SI daca au aruncat cu apa in soldati, ce? Singurul raspuns din partea noastra trebuia sa fie genocidul? Mai dar ce civilizati am mai fost noi. Si vad ca mai suntem si acum.

Mai cocar, nu te lasi, esti ambitios, da macar informeaza-te corect, ti-am mai spus. Razboiul acesta nu a fost al nostru, noi am fost bagati in el de manevrele lui Hitler la acea data seful Europei. Pe deoparte am pierdut Moldova de dincolo de Prut prin intelegerea dintre Hitler si Stalin iar ardealul a fost facut cadou de Hitler ungurilor. Acelasi diavol Ribentrop si cu contele Ciano ginerele lui Musolini au dus la indeplinire acest plan.
Iata ce scrie in junalul lui diplomatul roman Raoul Bossy participant la evenimente:
"Toate insistentele lui Manoilescu (ministru de externe) au ramas zadarnice si Ciano i-a spus ca un refuz al Romaniei ar trece-o automatic (sic!) printre dusmanii axei. Ribbentrop si Ciano au fost in timpul intrevederii de o raceala ajungand pana la ostilitate si repetand mereu ca, daca refuzam arbitrajul, statul roman va fi desfiintat".
Voi dati Ardealul vostru, iar noi va dam garantiile noastre

A doua zi, 30 august 1940, se intalnesc la palatul Belvedere cei patru ministri de externe: german, italian, maghiar si roman. Mihai Manoilescu avea in servieta cuvantarea cu care incerca sa sustina pozitia tarii sale.

Stupoare: Ribbentrop nu i-a dat cuvantul. De vreme ce acceptase arbitrajul a priori, Romania nu mai are ce vorbi, are numai ce asculta. Actele si harta anexata trebuie semnate imediat.

Din partea romana, numai diplomatul Raoul Bossy a reusit sa duca o conversatie cu partea germana. I s-a raspuns cu ostilitate. In memoriile sale, noteaza urmatoarea replica a ministrului german Fabricius:

"Pierdeti landul secuilor, Clujul, dar va ramane garantia noastra, pe care nu trebuie sa o subapreciati".

Ribbentrop si Ciano n-au acceptat cuvantari si nici macar solicitarea lui Manoilescu sa se consemneze in procesul verbal ca i s-a refuzat cuvantul. Sinistrul momentului este insa sintetizat scurt chiar de contele Ciano, in jurnalul sau personal, din care citez (in extras):
"30 august. Ungurii, vazand harta, nu-si pot stapani bucuria. Apoi, se aude un zgomot surd. Este Manoilescu, ministrul roman, care s-a prabusit pe masa, lesinat. Doctor, masaje, spirt, camfor. Isi revine, dar acuza cu inversunare lovitura.
Deci iata cum ne-a fost ciordit ardealul.
Cand Hitler incepe ofensiva impotriva Uniuni Sovietice il trage si pe Antonescu sa ne eliberam Moldova. Deci Hitler cand era in tovarasie cu rusii ne ia Moldova si o da rusilor iar cand intre ei relatiile sunt nasoale ne baga la inaitare sa ne batem cu rusii. Acum ai inteles ca alianta a fost fortata?
" SI daca au aruncat cu apa in soldati, ce?"
La momentul acela nici un evreu nu patise nimic in Romania, iar tu ne acuzi de lucruri nefacute si faci poporul roman criminal ca-ti bag un cap in gura prin monitor, pastele mamei tale cu tot arborele genealogic de l-a maimuta pana in prezent, daca nu cunosti evenimentele de ce vorbesti si acuzi?

Am omorat cei mai multi evrei dupa Germania nazista. Am fost niste criminali oribili. Dar e greu de acceptat adevarul dupa cum se vede. Scuzele sunt usor de gasit, noi tot timpul am fost "fortati" de altii. Bine ca Polonia a putut lupta si impotriva nemtilor si impotriva rusilor. Iugoslavia a luptat imotriva nemtilor. Dar noi nu, noi n-am avut curaj, ca de obicei. Pentru ca am fost niste fascisti fanatici ca si ei, ca altfel n-am fi fost de acord sa mergem pana la Stalingrad pentru Hitler care nici n-a dat 2 bani pe noi.

| LegionarulRoman a răspuns (pentru sublime89):

"Sangele nostru sa cada asupra copiilor nostri! ".Ti se pare cunoscut?

Cu Germania aveam mai mare sanse sa castigam razboiul si sa ne recuperam Basasarabia.Desigur,avand o alianta,armata romana a fost obligata sa continue razboiul alaturi de Hitler,astfel ca am mers si mai departe.

Ma rog, dupa parerea mea(si a multora) nemtii castigau razboiul daca nu se deschidea si un al doilea front(in Normandia). Rusii erau o ramata dezorganizata, bazata numai pe spiritul patriotic. Spre deosebire de nemti, sovieticii au fost niste animale salbatice dupa ce au inceput contraatacul.Nemtii erau mult mai organizati si chiar mai umani(caci erau oameni obisnuiti, nu un maniac ca Hitler).

Ramane un mister de ce Hitler s-a oprit la poarta Moscovei, fara sa intre in oras. Iarna i-a favorizat pe rusi!

Apropo, nu exista Iugoslavia pe atunci.De ce Romania a luptat alaturi de nemti? Pentru ca credeau ca isi vor putea reintregi tara.

Cea mai mare tradare (dupa parerea mea) a fost intoarcerea armelor.Am intors armele ca niste lasi impotriva nemtilor si ne-am alaturat cu rusii.

Am fost considerati pierzatori ai razboiului iar la final a trebuit sa platim despagubiri tuturor! Si colac peste pupaza, ne-au lasat si pe mana sovieticilor si ariei lor de influenta!

Nu stiu cati evrei am omorat, ca nu le-am tinut socoteala. Stiu sigur ca cele mai mari lagare erau in alte tari.Antonescu chiar a fost foarte indulgent.Hitler i cerea evrei, iar el ca sa nu-i dea pe mana maniacului i-a gonit din tara.Sa se indrepta ca mama Rusie, la bolsevicii lor!

| greyhound a răspuns:

Saracul Adolf, si-a irosit viata incercand sa scape lumea de belele pentru ca 50 de ani mai tarziu sa fie si mai rau. Macar Germania a iesit bine pana la urma.
Daca stai sa faci o statistica, majoritatea guvernelor, bancilor, ziarelor si televiziunilor sunt conduse de evrei, deci da, ai putea spune ca suntem condusi de ei.

| BlackSulphur a răspuns (pentru greyhound):

Daca Hitler ar invia acum si ar vedea cum am ajuns, s-ar sinucide iar!

| anonim_4396 explică (pentru greyhound):

Rodschis, Rockeleffer, Adam weishaupt, primele 2 sunt mari bogatani,iar al trelea a creat ordinul Iluminatii de care si astazi se mai face avangura, deci practic, habar nu am ce sa mai cred
Desi nu sunt fan Lovedal, am citit acest articol, de obicei articolele sale sunt sumare si incoerenta, dar acesta este plauzibil, deoarece evreii vor sa scape de musulmanii
http://www.lovendal.net/......-mondiale/
Iar daca stai sa te gandesti, se cred ca o serie de presedinti sunt evrei. Deci practic, stai sa te gandesti, oare chiar astia conduc lumea, sau e vrajeala?

| anonim_4396 explică (pentru BlackSulphur):

Sa se sinucida iar asta-i buna laughingcel mai probabil, ar incepe al treilea razboi mondial si al patrulea reich

| LegionarulRoman a răspuns:

Suntem condusi de ei, E CLAR!

Dar conducere lor e demonica, caci eei sunt dusmanii crestinismului si a lui Iisus Hristos.In fine, vor plati ei la Judecata de Apoi pentru cat rau au facut evreii lumii!

Evrei sunt un popor "tare de cerbice".Se stie,"chitros ca un evreu ".Cei mai mari marlani in afaceri sunt evreii.In Romania evrei la un moment dat aproape ca erau peste tot in Moldova.Atunci s-au imbogatit cu totii, cand au inceput sa prepare bautura alcoolica cu mult peste limite! O tehnica buna: imbeti bietul taran, ca mai apoi sa-i furi proprietatile!

Desgur, nimeni nu are nimic cu evreul de rand, dar avem o problema cu cei de sus.

UPS! Am zis prea mult. Sper ca adminul sa nu fie evreu. Mi-l angajez pe Hitman sa ma protejeze de acuma. Probabil ca nu o sa mai apr niciodata pe TPU viu...dar asta e!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Teoria conspirației. Conspiraţia sionistă. :)

Unii își bat capul cu: http://en.wikipedia.org/wiki/UVB-76
Tot degeaba, zic eu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

" incep sa cred ca lumea chiar e condusa de evreii,"... asa si?

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Intrebarea era adresata cateogoriei stiinta si filosofie, dar din greseala a pus-o la religie si nu am mai cerut sa schimbe sihappy

| Exilee a răspuns (pentru anonim_4396):

In fine, acest raspuns l-am editat. Nu puteam sa-l las permanent. Sper ca l-ai vizionat.

| anonim_4396 explică (pentru Exilee):

Din pacate pentru tine nu l-am vazut dar daca zici ca nu puteai sa-l lasi, inseamna ca era o idiotenie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cineva trebuie sa conduca.iar ei sant poporul ales al Domnuluiromanul si evreul aveau cate un leu de metal.romanul a baut un rachiu cu el. evreul i-a dat doua gauri si l-a vandut ca nasture, cu doi lei.cine conduce?

Mai siderurgie, pai evreii sunt poporul ales pentru ca sunteti voi loviti la creier, pentru mine sunt la fel ca orice natie si nu-mi sunt simpatici.

Si iata motivul intrebari, manipularea se vede de la mii de km departare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai hombre? da te intreaba cineva daca-ti place ori nu? mie nu-mi plac nici conducatorii nostri, da cine ma intreaba de ce? mie nu-mi plac multe, si daca s-ar afla cate probabil o sa trebuiasca sa traiesc in grote. ascuns.dar asta nu schimba starea de lucruri.ei detin banii ei conduc.asta e.

Nu ma provoca sa-mi dau drumul la gura despre poporul ales, terminati cu chestia asta. Fiti romani, daca nu taceti dracului din gura.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Apai daca tu crezi ca Dumnezeu ne-a dat gura sa improscam cu invective, e treaba ta.un evreu vorbeste frumos, te atrage.te invaluie, te indatoreaza si cand te-a prins in plasa deja ii esti rob.el stie ca vorba dulce, mult aduce.si noi stim da nu folosim asta.ma hombe? tu ai auzit de prefacanie? si ce ma impiedica ma sa fiu roman din gradina maicii domnului, si itic sa fie evreu din poporul ales?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lumea este condusa de Illuminati unde se incadreaza mai multe grupari masonice probabil formate si din evrei!

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Bun, lasand la o parte in mare t. conspiratiei, Iluminatii, este format din evreii, subordonadu-se franc-masoneria care este formata din mai multe popoare, dar evreii sunt foarte rasisti, si de elita, sa nu uita ca: Adam Weishup (evreu ) a creat Iluminatii din Baravia.