11 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Cam știam astea și fără filmele respective.

| shadovv a răspuns:

Pe al doilea nu am chef sa l mai vad. L am vazut pe primul doar: de unde sunt aceste cuvinte? Din omilii? De ce generalizezi? De ce scoti din contex? De unde sti ca nu are dreptate?

| shadovv a răspuns:

"Ce se poate asemana cu dragostea? Nimic. Ea este radacina, izvorul si mama bunatatilor, virtutea care nu aduce suferinta, virtutea plina de placere si care provoaca multa bucurie celor care o practica cu sinceritate (scrisoarea222, pg 52, 733-734)" - Flori alese din invataturile sfantului Ioan Gura de Aur


Aici e dragostea.

| Zenicide a răspuns:

Salut, nu stiu ce convingeri religioase ai dar felicitari pentru clipuri oricum.
E adevarat fiecare cuvintel, ma intreb insa cati religiosi stiu chestiile astea.
Stiinta a fost mereu ceva Satanic, vrajitorie. In Biblie Satan (in forma de sarpe) da oamenilor cunoastere si cumva el este personajul negativ. Mie mi s-a parut absurd chiar si cand am fost mic si am luat palme de la profesoara de religie cand am mentionat chestia asta.
Nu stiu daca ai urmarit distrugerile muzeelor din Irak, pe mine cel putin m-a socat la fel de tare ca filmul Agora despre biblioteca din Alexandria, care e mentionat si in clip. Initial nu credeam ca asa ceva chiar a avut loc, si am cautat dovezi, am ramas fara cuvinte.
http://www.boston.com/news/packages/iraq/galleries/museum/01.htm
In curand o sa ramanem doar cu biblia.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Zenicide a răspuns (pentru U2lrish):

"Nu te lăsa impresionat de un film realizat de evrei"
De obicei nu citesc mesaje care incep asa, si nu din cauza ca as fi simpatizant al evreilor, dar am facut o exceptie.

"One source, the Historia Ecclesiastica (or "Ecclesiastical History") was written by Socrates Scholasticus (who was himself a Christian), some time shortly after Hypatia's death in AD 415. Scholasticus gives a more complete, less biased account of the feud between Orestes and Cyril, and the role Hypatia played in the feud that resulted in her death."

"The Chronicle, written by John of Nikiu in Egypt, around 650 AD, demonizes Hypatia and Orestes directly, while validating all Christians involved in the events Nikiu describes"

| Mădă0611 a răspuns:

Ce urat ca traim printre asa ceva si tot noi suntem cei nebuni. Intr-un fel mi-as fi dorit sa ramana doar ei cu mintile lor stralucite, sa ii vindece dumnezeul lor, nu doctorii, pentru ca daca e vorba de evolutie, nu cred, dar medicamente iau, ei, tot biologie e.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Gresit.din istoria ateilor blegi despre crestinism.dar nu-ti fa probleme.am auzit si vazut mai multe si mai grave la adresa lor din partea oricui vrea sa o faca. bunatatea e scumpa.rautatea e gratis.iar prostia se da in dar cui vrea sa o primeasca.in timp ce in biblie este scris ca inceputul intelepciunii este frica de domnul, la prostie este un rand mare de atei.ca e moaca.pun pariu ca habar nu aveti cum e cu; FRICA de domnul.nu aveti cum.nu va ajuta nimic.nici neuronul ala singur in pelerinajul lui prin bezna.

| TrentonChase a răspuns:

Respect daca tu le-ai facut, foarte frumos, sa se mai informeze lumea si sa mai deschida ochii! Apropo pune si l-a descriere la tine numele canalului tau de youtube ca sa afle mai multa lume de el.