| RedLove a întrebat:

Stiu ca e o intrebare cam absurda si poate nu ma exprim bine dar : Credeti ca Dumnezeu accepta "relatiile" la o varsta mica. (12-15 ani)? adica bine-inteles daca se iubesc foarte mult.

41 răspunsuri:
| EmaS a răspuns (pentru NoChanceForUs):

Este doar parerea ta.

| NoChanceForUs a răspuns (pentru EmaS):

Ema,mă surprinde faptul că tu știi limba satanei-->engleza.
De fapt,mă surprinde că folosești tehnologia,altă lucrare satanică.
Și da, îmi caut o fată.La pătrat, că sunt mai pretențios...

Adica grasa, dubla?

Dumnezeu foloseste mijloacele moderne pentru a va chema la El.

| NoChanceForUs a răspuns (pentru EmaS):

Ema...apăi dacă Dumnezeu mă caută cât timp eu stau pe internet...să fie sănătos, că eu ascult muzică în căști și mă joc.

| VanillaBl a răspuns (pentru NoChanceForUs):

La asta ma refeream, sexul inainte de casatorie este desfranare indiferent de varsta.

| NoChanceForUs a răspuns (pentru VanillaBl):

A...deci sunt blestemat să fac toată viața sex doar cu o femeie? Și asta de abia după ce mă căsătoresc cu ea? Ce viață crudă, mai bine mă sinucid.

| VanillaBl a răspuns (pentru NoChanceForUs):

Eu ziceam din punct de vedere religios. Doar ti-am raspuns la ceea c ai spus tu. Din partea mea, poti sa stai cu 5 femei pe zi, dar nu cred ca te tinewinking pup

| Rapunzell a răspuns:

Orice relatie trupeasca in afara casniciei este pacat. Dar tu faci ce vrei happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru NoChanceForUs):

Aici ai foarte mare dreptate! Unii oameni spun ca voia lor personala e voia lui D-ZEU. Din pacate! Si astia sunt in general oameni cu o pozitie buna in societate, care se dau mari sfinti si mari binefacatori pe dinafara. Daca zgarai un pic poleiala iti dai seama cam ceea ce este dedesubt. Si astfel de oameni, din pacate, compromit si alte persoane care sunt de buna credinta, dar care nu fac atat tam-tam!

| NoChanceForUs a răspuns (pentru anonim_4396):

Suntem înconjurați de propriile iluzii, care se șterg spre final.