Pacat ca unii si-au format obiceiul de a raporta fara motiv.Fiecare om este liber sa creada si sa gindeasca asa cum doreste.Atunci cind nu ii place o intrebare este suficient sa treaca la alta. Oare cind vor intelege?
Exact,nimeni nu e obligat sa citească ceva sau sa se uite unde nu-i place!
Nu suport țărani care înjură și se cred ei mai deștepți!
Nu cred ca vor înțelege vreo data!
Numai bine!
GBU!
Se vede ca nu ai citit întrebarea, ii ok te înțeleg asa ca o sa mai repet o data special pentru tine:
Trăim într-o țară care legal asigură libertate religioasă prin Legea 489/2006, publicată în Monitorul Oficial Partea I, nr. 11/8.01.2007
Asa ca îmi exprim Credința cum vreau eu pe acest site la Categoria Religie! și în orice loc PUBLIC! Nu acasa si la Biserica!
Ești greu de cap?
Fiecare este liber sa creada in ce sau cine vrea. Nu fac parte din nici o tabara cand se discuta despre religie / credinta, am incercat cat am putut sa ma abtin si sa respect credinta fiecaruia dar sunt utilizatori din ambele tabere care sunt obositori si penibili incercand, in loc sa poarte o discutie deschisa, sa-si impuna punctul de vedere.
Ma scarbesc ateii care jignesc gratuit la fel de mult cum ma scarbesc credinciosi care prin certuri si hartuiri demonstreaza ca nu sunt atat de credinciosi pe cat striga pe aici. Respect oamenii care isi pastreaza credinta in suflet, fiind buni fara sa urle acest lucru.