| RAY a întrebat:

Unde e dovada stiintifica ca exista Dumnezeu?

Asta e singura intrebare a unui ateu fata de un teist,vad ca se tot ocoleste raspunsul,se face circ,jigniri, atac la persoana, intrebari fara rost, cand noi avem o singura intrebare atat.

Metoda științifică costă în următoarele faze:

Observarea
Formularea unei probleme
Propunerea unei ipoteze
Realizarea unui experiment controlat, pentru a testa validitatea ipotezei.

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

Ce te face pe tine să crezi, că cei care cred în Dumnezeu n-au altceva mai bun de făcut decât să-ți demonstreze ție că Dumnezeu există?
Credința e de natură spirituală. N-ai ce pipăi, mirosi, vedea, auzi.
E credință, nu e certitudine.
N-are nimeni dovada materială sau certitudinea materială că Dumnezeu există.
Cei care cred, au doar convingerea spirituală că Dumnezeu există.
Pentru ei e mai mult decât suficient.
Pentru tine nu. Că de-aia ești ateu.
Tu vrei dovada științifică.
Nu există.

40 răspunsuri:
| 6684464 a răspuns:

Incepi propozitia cu litera mare, punct dupa ce ai terminat-o si pauza dupa virgula(iar unele virgule sunt puse degeaba). happy
Daca ar exista o dovada stiintifica a existentei Lui Dumnezeu, Acesta nu ar mai fi Dumnezeu; s-au putut face experimente pe El atunci cand s-a incarnat, cel mult s-ar fi incercat explicarea minunilor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru DoctorWh0):

Scuze, am raspuns inainte sa fi citit si alte raspunsuri. Chiar nu am vrut happy

| Superior a răspuns:

Nu exista dovezi,ceri imposibilul.
Dar exista zeci de argumente care duc la ideea de Dumnezeu.
Avem dovezi istorice care-l spun ca Iisus a existat.
Mortile NDE sunt de neexplicat,multi savanati si neruochirurgi au ajuns la concluzia ca reprezinta dovada vietii de apoi,iar revista Psychology Today spune ca constiinta pare a exista intr-un fel sau altul.
Experientele NDE nu pot fi repetate,dar au loc la scara mare,ca atare zeci, sute de mii de cazuri au fost inexplicabile.
Cei care petrec un NDE se simt schimbati pe viata si spun ca indiferent ca un savant i-ar zice ca e o halucinatie, l-ar considera mincionos, ca el stie ce a trait.
Dar, doar pseduscepticistii le considera halucinatiile.
Insasi comunitatea stiintifica refuza sau nu sustine teoria halucinatiei.

| RoCkKiD a răspuns (pentru RAY):

La fel cum dupa ce s-a demonstrat ca unicul studiu pe care se bazeaza teoria antivaccinista e fals si autorul a fost lasat fara licenta a rezolvat conflictul. Sau mai vrei exemple? happy

| RAY explică (pentru RoCkKiD):

Mai pierdut, nu stiu despre ce vorbesti

| RoCkKiD a răspuns (pentru RAY):

Foloseste google cu incredere. O sa inveti cate ceva despre dilema ta actuala.

| Inferno a răspuns:

Observarea- nimeni nu l-a observat niciodata o entitate omnipotenta si constienta ce a creat Universul sau un fenomen ce ar insica existenta unei asemenea entitati.

De aia existenta lui Dumnezeu nu e o problema stiintifica.

| Inferno a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar ce dovezi ai tu ca exista castraveti vorbitori?

| Inferno a răspuns (pentru 6684464):

"Daca ar exista o dovada stiintifica a existentei Lui Dumnezeu, Acesta nu ar mai fi Dumnezeu"

Fals. Ce legatura are una cu alta?

| 6684464 a răspuns:

Cate dimensiunu exista(teoretic) si noi in care facem parte?