Într-adevăr Biblia e contradictorie, într-o parte spune să îți ierți și iubești aproapele, în alta Dumnezeu îndeamnă la pedepse destul de grave pentru cele mai neînsemnate lucruri.
Li se spune credincioșilor că ce scrie în Vechiul Testament e anulat de ceea ce spune în Noul Testament, de parcă Dumnezeu se schimbă în câțiva ani și toate atrocitățile din VT trebuie uitate.
Daca nu te-ar interesa deloc credinta sau Dumnezeu NU ai mai pune atatea intrebari despre credinta, Dumnezeu, biblie etc.
Daca cineva nu e interesat de ceva, trece pe langa acel ceva ca si cum nici nu ar exista! Tu in schimb faci exact opusul...
poate esti doar invidios pe credinciosi, sau poate ai vrea sa fi credincios dar iti este rusine de ce vor spune despre tine, oricum ar fi, ceva nu se leaga la tine pentru ca ai primit in general toate raspunsurile despre credinta si Dumnezeu, dar tu continui sa diversifici intrebarile ca sa primesti si alte raspunsuri
Ce nu ti-e clar mai exact? Chiar eu ti-am raspuns la tot ce trebuie sa stii despre credinta! Ai zis ca sunt povesti! Atunci de ce nu ramai la atat? De ce tot dezbati acest subiect? Care este mai exact problema ta? ca sigur ai una destul de mare doar ca nu recunosti... spune-ne ce te roade si te vom ajuta DAR nu mai pune la nesfarsit aceleasi intrebari!
Problema mea e ca ne facem de ras si de mania oamenilor de Stiinta dar cel mai important e faptul ca niste copii oi ratacite se intoctrineaza cu atatea religii false contradictorii si daca inteleg ca trebuie sa moara ca sa se intalneasca cu Creatorul? Acel Creator nu exista, e basm basf nefondat Stiintific.
Muriti degeaba visand ca exista viata eterna raiul dupa moarte sau iadul.
Asa cum am mai zis: de ce nu ne lasi in pace sa murim asa cu basmul nostru, de ce te roade pe tine atat de mult tema asta?
noi murim degeaba dar tu cand vei da de dracu in persoana vei spune ca ai trait degeaba...
Biblia si celelalte religii sunt haotice ambigue contradictorii.
Unii s-au sinucis crezand ca exista viata eterna dupa moarte.Si Iisus Cristos s-a lasat crucificat ucis crezand ca exista ceva dupa moarte.Doar nu credeti ca a inviat si ca a zburat cu corpul in cosmos?!
Dumnezeu așa cum e prezentat ca ființă atotputernică, atotștiutoare, capabilă să creeze universul, ființe blânde, flori, munți și stele, e evoluat din start, schimbarea în câțiva ani e imposibil de crezut. Omenirea a evoluat, iar Iisus era într-adevăr un om bun, evoluat, iar cei care au scris Biblia au realizat că învățăturile lui sunt mai bune decât învățăturile mai vechi. Dar am mai evoulat și noi de la Iisus și înțelegem că oamenii nu trebuie judecați după religie, sex, orientare sexuală, rasă, etc. Sigur, din păcate încă mai sunt mulți care au rămas în Vechiul Testament cu idei ca familia doar femeie și bărbat, străinii trebuie goniți, să cucerim teritorii chiar dacă ucidem oameni.
Iisus Cristos era un cristos un isus un Amarat si daca nu aparea el, omenirea se casapeau intre ei pentru ca erau fara idei deosebite. Iisus Cristos era un intelept si un invatator, cel mai probabil ca si el a crezut ca e Fiul Lui Dumnezeu.