| ANONIM12737 a întrebat:

A luat cineva pastile pentru emotii de aici? In cat timp isi fac efectul? Am sala vineri si ma bate un gand sa iau o pastila ceva, prima oara am avut niste emotii destul de urate.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Nu ai ce pastile sa iei, emotiile trebuie sa le controlezi. Ce e aia sa ai emotii cand dai sala, inseamna ca esti o fetita, emotii la traseu inteleg ca sunt ca si eu le-am avut dar emotii cand dai sala, asa ceva nu am mai auzit, cat de slab psihic sa fii? no offence dar daca la sala ai mari emotii, nejustificat de mari ce faci la traseu?
Nu lua pastile, cele din plante sunt de 2 bani iar cele care ar putea sa ajute in acest sens se iau cu prescriptie medicala de la medicul psihiatru.
Efectele pastilelor ar putea sa iti dea stare de sedare si somnolenta deci nu te-ar ajuta cu mai nimic, tu ai nevoie sa fii focusat, concentrat.
Scapa de emotii, la sala nu ai de ce sa le ai ori o iei ori din prima ori mai bagi o fisa data viitoare ca la jocurile mecanice si mai incerci.

| ANONIM12737 explică (pentru Simpatic):

Cred ca am pus prea mult pret pe sala de asta am emotii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Găsești la farmacie Sedatiff pc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Xanax, Extraveral.
Poti sa iei mai bine ceva pe baza de magneziu, pentru relaxare.

| SeniGo a răspuns:

rolling on the floor

| SeniGo a răspuns:

Eu cand m-am dus la sala, m-am pus pe scaun de zici ca eram la crâșmă, am inceput chestionarul si intr-un minut sau vreo 50 de secunde l-am terminat rolling on the floor, I-am zis lui mu13 ala de poilitist ca l-am terminat, si cica asteapta putin, am stat vreo 5 minute dupa el, apoi mi-a scris ceva pe dosar cum ca am luat cu 26 si cica FELICITARI. I-am zis ms si am plecat.