|

A slabit cineva mancand multe fructe? Mi-a fost indicata dieta cu fructe (contra cost) si am fost asigurata ca o sa slabesc mult si repede. Ideea este sa mananc doar legume si fructe (din anumite categorii) de 5 ori pe zi la ore fixe.

Stiti ceva despre asa ceva si ca ar da roade?

Mersi!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu mananc fructe destul de multe dar din pacate imi fac foame si nu prea rezist sa ma limitez doar la fructe si legume.Nu stiu daca chiar slabesti cu fructe deoarece ele au multe zaharuri si sunt cam interzise la diete in general.Din ce stiu eu fructele de padure sunt pentru diete dar in aceasta perioada nu se gasesc, cam nasoala perioada ti-ai gasit sa tii dieta asta, poate mai la vara sa mearga

| a răspuns:

Exista o versiune "speciala" a veganilor care se numeste "fructarian"
https://en.wikipedia.org/wiki/Fruitarianism
https://ro.wikipedia.org/wiki/Fructarianism
si, da, cica, ca ajuta, insa ar trebui sa mananci numai fructe cu continut mic de zahar, si nici banane (care cica, ca ingrasa)
in plus, poti sa mananci rosii, care acum sunt declarate fructe si care au un continut foarte mic de zaharuri

| a răspuns:

O sa slabesti dar nu o sa te poti tine de ea + ca nu iti garanteaza slabitul daca nu iti numeri caloriile. Gen un mar are vreo 50 de calorii, deci e aproape imposibil sa manci mere de peste 1500 de calorii pe zi, dar daca bagi banane care au vreo 100 de calorii din 10 + mai cateva gustari ajungi sa treci de 1500 deci o sa suferi fara sa scazi prea tare in greutate.

| a răspuns:

Este o prostie
De ce doar fructe?
Din ce ei proteine cu siguranta nu din mere
plus ca ai nevoie de calori daca nu ai nici calori de mentinere cele care sunt esentiale pentru a functiona corpul tau
Inima. Rinichi etc au nevoie de calorii pentru a functiona normal

| a răspuns:

Cine ti-a,, vandut''asemenea,, dieta''?
Ai facut analize, v-ati intalnit fata in fata?
Fiecare dieta functioneza alfel de la persoana la persoana.Degeaba iti spuneam noi ca functioneaza, la tine ar putea sa nu fie la fel!
Apoi orice dieta este insotita de miscare!
Daca esti in crestere ai nevoie si de proteine care in fructe si legume nu prea le gasesti!

| a răspuns:

Nu e bine sa mananci doar legume si fructe, mai ales in cantitati mari. Ele sunt hipercalorice, deci prea mult la slabit nu ajuta.
Mergi la un dr. nutritionist si asa iti va fixa un regim alimentar corect si sanatos.