Faci credit si o platesti in timp sau faci cumva rost de bani sau accepti cum esti
Unde vezi atatea feta care isi opereaza nasul? ca eu nu cred ca am vazut niciuna. Poate nu esti in cercurile potrivite.
Dar tu chiar crezi ca un barbat se uita la nasul tau? Hai sa fim seriosi nu pot sa cred ca la varsta ta nu stii ce le place barbatilor... hai sa-ti spun o gluma legata de problema ta oarecum:
o femeie este invitata la o intalnire la o anumita ora. Cu 3 ore inainte incepe sa se coafeze, macheze etc. In sfarsit dupa 3 ore este gata si ajunge la intalnire, ea mandra de opera ei ce a realizat-o in 3 ore a vrut sa fie apreciata pentru efortul ei si-l intreaba: cum arat? iar el: misto fund! Asa si cu nasul tau, las-o in pace asa cum e si straduieste-te sa nu ingrasi, doar atat trebuie sa faci si fi sigura ca nasul nu va fi vazut chiar daca ai incerca sa-l arati!
Chiar nu poti sa pui acolo niste banuti in fiecare luna? indiferent cat de putin, se strang in timp.btw,te ajuta antidepresivele?
Ok, vrei să-ți faci operație la nas și ești supărată că nu-ți permiți. Asta pot să înțeleg.
Ce nu pot să înțeleg este de ce ești atât de preocupată de ce fac alte persoane. Pare că te deranjeză mai mult faptul că alții își permit decât faptul că tu nu-ți permiți.
Nu ar fi mai constructiv să-ți folosești energia pentru a aduna bani și a-ți face operația decât să o consumi cu invidia?
Și eu as face operație dar din punct de vedere medical,poate îmbunătăți respirația și funcția pulmonara,ce fac alți nu e treabă nimănui,asta e de fapt la romani că atât știu să critice, bârfească, judece, jignească fiind un popor creștin )))) nici fiul Domnului nu a venit să judece, dar romani pot
Este mare si stramb, imi afecteaza increderea in mine, nu pot sa ma bucur de viata, nu pot fi fericita
Ai și tu dreptate aici. Ajuta la creșterea stimei de sine. Acum m-am uitat și eu la preturi, ce mult au crescut în ultimul timp. Pfff
Dacă chiar îți dorești atât de mult probabil că soluția oferita de Kiran este cea mai buna in această situație. Un credit de nevoi personale.
Ei aici depinde și de sector și de poziție. Unii au salarii bune. Dar nah, nu multi.
Nu te-ai gândit la varianta de a lucra afară câteva luni doar cât să strangi bănuții?
Pentru asta? Am vazut fete cu nasul lung si in forma de carlig care sunt fericite si nu le intereseaza aspectul asta.
Ma gandeam ca poate ai ceva deviatie de sept sau ceva tumora benigna.
Te consumi prea mult pe un defect care nu intereseaza pe nimeni in mod special...
Un baiat/barbat de calitate care sa te trateze corect, cum probabil preferi, nu se uita la nasul tau si te evita. Pentru ca pe el nu il intereseaza aspectul asta.
Cat despre celelalte fete care vor rade de tine sau care te vor desconsidera, este pierderea lor. Pentru ca majoritatea alearga dupa ratatii care se uita dupa "trofee" de babardit...
In concluzie, nasul tau nu este un blestem asa cum crezi tu. Ci este o binecuvantare, pentru ca de pe urma lui, tu poti plusa asupra calitatilor care chiar conteaza, in timp ce restul de fete vor esua pentru ca vor pune in prim plan doar frumusetea lor, care va fi trecatoare. Cand vor imbatrani vor ramane fara nimic, pentru ca nu au muncit la persoana lor.
Invata sa te bucuri de lucrurile care chiar conteaza pentru tine si care te fac fericita. Crezi ca daca vei face operatia aia, vei avea totul pe tava? Tot la fel vei fi, doar ca cu un nas mai mic.
Iti dau un pont care este ieftin: Daca vrei sa reduci lungimea nasului, compenseaza cu volumul parului tau. Daca iti faci parul lung si ondulat/cret, nasul tau va parea mai mic.
Problema e in capul tau. Una dintre cele mai misto gagici pe care le-am cunoscut vreodata e nasoasa. Cred ca locul doi in top are si ea un nas peste medie. Deci... stai linistita. Tu nu te bucuri de viata pentru ca nu te bucuri de viata, nu din cauza nasului. Nasul e doar o scuza. Cel mai bine mergi la doctorul de familie si iei o trimitere la psihiatru, care iti da trimitere la psiholog (nu se poate direct la psiholog), iar cu psihologul discuti despre nasul tau si problema pe care o ai cu el.
Adrien Brody are ditamai nasul strâmb, dar asta nu-l împiedică să fie un mare actor, foarte apreciat.
Problema este mai mult la tine.
Înțeleg foarte bine pb ta, am fost in aceeași situație, nu mă suportam, am reușit să mă operez la 21 de ani cu bani strânși cu chiu cu vai. Nu dispera, pune bani deoparte cat poți până reușești sau împrumută, trebuie sa găsești o soluție până la urmă. Ar mai fi o soluție daca ai găsi vreun doctor de treabă de la un spital de stat care sa îți pună un diagnostic deviație de sept și să te ajute gratuit sau mai ieftin, se practica asta când m-am operat eu, s-ar putea sa se mai practice și acum.
Sau ia un credit de nevoi personale sa îți rezolvi pb și aia e. Nu sunt adepta creditelor, e bine să eviți pe cât posibil sa faci datorii, dar la tine e o urgenta, ai mare nevoie de operația asta.
E un nene in TM care opereaza ieftin, dar fara anestezie nu vrei asta, crede-ma, deci nu te mai gandi sa o faci cat mai ieftin ca nu e niciodata foarte ieftin fara un motiv aiurea in spate. Sunt clinici care accepta plata in rate. Se pot face credite pentru servicii medicale. Solutii exista. Dar mai bine ai rabdare si strangi bani decat sa te duci la un medic ieftin si prost, sa te mutileze, iar apoi sa iti faci belele pentru bani pentru reparatii/judecata.
Se pare că tu ai o problemă mare cu asta.
Nu că „atatea fete care isi opereaza nasul desi nu au o problema mare,"
Operatia de deviatie de sept e decontata de stat deci poate gasesti un medic intelegator sa-ti faca operatia asta (pentru ca mai toti avem deviatie de sept) si sa-ti modeleze si nasul cum vrei tu.
Si da, nu o sa fiu ipocrita sa-ti spun sa ramai asa, un nas mare strica toata fizionomia fetei. Mie mi-a dat Dumnezeu un nas frumos dar daca era urat il rezolvam fara sa stau pe ganduri. Si cand o sa fiu baba o sa-mi fac liftinguri sa nu stau cu pielea lasata si ridata sau cu sanii pana la genunchi. O viata avem, ce naiba. Luna viitoare ma duc sa-mi scot niste alunite care ma complexeaza de cand eram mica, nu am de ce sa stau cu complexe daca pot sa nu stau, intelegi?