La 12 ani corpul tau de abia incepe sa se dezvolte.toate cresc in ritmul lor.si daca colegele tale numai la asta se gandesc inseamna ca sunt niste ignorante pe care tu nu trebuie sa le pui la suflet.acum sincer...de unde stii ca nu-si baga bureti in sutien pe ascuns? oooo si apropo... mai natural inseamna mai mult de castigat
Ai rabdare ca o sa iti creasca...fiecare se dezvolta in felul sau...altii mai repede, altii mai tarziu
DOamne!`prietenele tale chiar ca is... tembele!Lasa draga, ele au sani de pe acum, la 12 ani, iar la 17-18 ani o sa ii aiba blegi ca bunica-mea
!
asta nu e o grija! e ceva tampit! si eu am 14 ani si nu am sani! crezi ca merg sa imi bag implanturi?[-xneee! am toata varsta inainte la fel si tu! avem timp sa ne creasca saniii! asteapta mai putin! organismul tau inca nu e dezvoltat! la 12 ani.sa fim seriosi! ce sani ai vrea? ditamai? cine te iubeste,te iubeste asa cum esti:*! lasa-le tu pe fraierele alea de prietene ale tale care rad de tine ca nu ai sani! alea nu is prietene
! daca iti erau prietene iti dadeau sfaturi sau te incuraja,ele in schimb! rad de tine! frumos din partea lor! deci, lasa prostia cu sani la o parte, si bucura-te de viata:*! sa ai grija de tinee
! Pusiii:*:*:*Sper ca te-am ajutatt cu ceva>
Esti in momentul cand te dezvolti fiecare fata se dezvolta intr-un anumit fel unele mai incet altele mai repede nu le baga in seama asa sunt unele fete sunt mai "nesimtite" zile si tu "fata da alt ceva de facut nu mai ai?". Poate tu cand o sa fi mai mare o sa le ai mai frumoase ca respectivele fete nu ai cum sa stii nu te simti ciudat mai ai timp si inca destul.
Ai 12 ani.
Corpul tău se dezvoltă în timp, nu aşa... dintr-o dată. Ele sunt mai dezvoltate, dar asta nu înseamnă nimic.
Nu trebuie să te simţi prost acum.
Nu este nimic în neregulă cu tine... aşa că chill, drăguţă!
Sunt răutăcioase, lasă-le-n pace.
Buna depinde de fizicul fiecareia mie miau crescut sani pe la 11 ani acum am 18 ani dar nu ii am mari pe cand verisorei mele i-au crescut sani pe la 15 ani si ii are mai mari decat ai mei funda
Nu-ti face griji! Unele persoane se dezvolta mai greu decat altele! Tu esti una dintre acele persoane care se dezvolta mai greu.Peste maxim doi ani iti vor creste!
Si eu am 12 ani. Si la mine in clasa toate fetele au sani unele ditamai inca ( cam cat un pepene ). Nici eu nu am sani decat un pic de tot sar fiecare se dezvolta in ritmul lor. Bineinteles eu sunt si singura fata din clasa caruia nu i-a venit menstruatia. Eu zic ca daca suntem destepte mai bine asteptam si le lasam sa isi vada de treaba ca cine rade la urma rade mai bine
Am mai intalnit fete de vasta ta care sa aiba aceeasi problema. nu-i nimic ca esti si tu mai slab dezvoltata dar iti dau un sfat : nu le permite sa-si bate joc de tine si sa rada... stii tu... la varsta asta majoritatea fetelor sunt proaste. dar tu daca esti desteapta nu le baga in seama, privestele de sus, cu un aer de superioritate si o sa-si vada de treaba lor.