Am citit intrebarea ta si m-a mirat foarte mult fraza ''e normal sa fiu asa de grasa?" la 1, 58 m, 50 de kg de perfect nu inteleg de ce te consideri grasa pentru ca nu esti...O fata ca sa arate bine trebuie sa aiba cu 10 kg mai putin decat numarul de cm pe care ii ai peste un metru deci (58-10)=48kg.Esti bine asa cum esti si e foarte bine si faptul ca practici un sport si chiar nu cred ca ar trebui sa incerci sa slabesti.
Multe dulciuri nu sunt bune poti da in diabet,voley-ul nu te ajuta asa mult sa slabesti si mai mult iti ofera forta in membrele superioare, iti recomand exercitii de aerobica pentru a-ti forma musculatura si automat ai sa si slabesti putin, esti ok la 50 kg si la inaltimea pe care o ai dar daca lucrezi cum ti-am zis iti faci o musculatura frumoasa si un corp de invidiat
Nu e chiar foarte sanatos. Si eu am facut volei si stiu ca acolo iti trebuie forta si muschi. Incearca sa mananci mai putine dulciuri. consuma foarte multe lichide. Daca consumi multe lichide organismul nu asimileaza tot ce mananci. Si eu mananc dulciuri. Nu foarte multe dar beau cate 3l de apa. Iar ca greutate ideala este bine la fete ca aceasta sa fie mai mica decat inaltimea cu 15. Tu nu prea te incadrezi. Oricum esti in perioada de crestere. Dar ai grija sa nu iti scape de sub control. Succes!
E cam mult 50 pentru 13 ani,nu foarte mult,dar putin,
nu are nimic ca mananci dulciuri, nimeni nu se poate abtine, pana nici eu nu as putea(noroc ca nu am probleme cu asta)
consider ca daca nu mai mananci ceva timp dupa 6-7 va fi ok.in rest e bine.
eu am 12 si am decat 36kg
dar poate ca asa e firea ta
la mine una din clasa are 63 si are decat 12 ani +
e si la dansuri si mai face si miscare
poate asa esti tu
mai grasuta
dar nu e rau in asta
uni oameni sunt scheleti ( eu )
si uni mai grasuti ( tu )
dar nu e nimic rau in a fii mai plinut
daca asa e fizicul tau
e ft bine
voley nu e o miskare ca
cum ar fi sa te dai cu rolele
bicicleta, scheibordul, sa alegi e.t.c
voley te misti cand este cazu
si apoi lovesti mingea
daca ai vrea sa slabesti nu voley o sa te ajute
ceva lucru
si mie mi se pare normal
ca ai 50 kg nu conteaza
eu mank zi de zi dulciuri si cred ca odata pe luna mai fac mikare si zi de zi beau suc
dar nu ma ingras deloc
asa e firea ta
mandrestete cu
EA
fundita
fundita
fundita
Nu,greutatea ta este perfecta.De obicei fetele trebuie sa aiba cu 10 kg mai putin decat numarul de cm pe care ii ai peste un metru, deci tu esti la o greutate normala.Este foarte bine ca practici un sport si chiar nu ar trebui sa te ingrijorezi(atata timp cat nu te ingrasi)
Dupa parerea mea greutatea ta este foarte buna, pentru ca corpul tau e in crestere.Vei vedea ca pana la 16 ani te ve mai inala. Oricum esti foarte ok...
Te pup si sa nu-ti faci griji degeaba:*
Buna!
Nu stiu ce sa zic adica eu am 14 ani 1, 65 m si 48 de kg, dimineata cand nu am mancat nimic logic, dupa masa am 49-50 kg si fac Karate deci cred ca nu este chiar normal sa fi asa dar fiecare cu firea lui.
Hei! Nu esti deloc grasa.Esti in perioada de crestere si intr-un fel e normal sa mananci dulciuri. Nu ai cum sa fii grasa si daca faci si sport... oricum pana pe la 18-20 tot o sa mai cresti,o sa te lungesti.
Alta idee ar fi ca poate ai multe kilograme din cauza ca ai muschi dezvoltati dar asta nu inseamna ca arati grasa, totul depinde de organism si de oase/muschi.
Nu trebuie sa te simti complexata de chestiile astea trecatoare, nu conteaza astea deloc...nu astea il fac pe om ...sufletul tau conteaza si in orice caz-NU ESTI GRASA!
anonim_4396 întreabă: