| TudoraIonescu5 a întrebat:

Am 18 ani, sunt virgină și cred că sunt la perioada lunii dar am o problemă. Prima dată mi-a picurat foarte puțin, apoi mi-a picurat mult. Am avut crampe ieri, am si greață, m-a durut in spate, sanii sunt mai sensibili si respir greu. Având în vedere că sunt virgină sper că nu am rămas însărcinată, nu am nici măcar partener. In casă nu sunt decât eu și tatăl meu și mama mea. M-am așezat la bucătărie pe scaunul pe care s-a așezat și el. Și mă spăl cu același furtun in zona intima. Sunt o fire anxioasa, e posibil din cauza stresului sa am aceasta problemă menstruala? M-am stresat foarte mult cu chestia asta, sunt la a 2a zi. Cel mai mult am stat în camera mea, nu am făcut nimic să fiu însărcinată.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Dar vecinul Vasile nu a intrat pe geam la tine în cameră, zilele trecute?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Se numeste Dismenoree.

Ai 18 ani dar ai trecut pe langa Anatomie si lectia despre reproducere din clasa a VII-a.

Mergi la medicul ginecolog. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.
Il rogi sa iti explice despre planificarea familiala si cum sa nu ramai insarcinata.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

O sa ai un nepotel.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Nu ai vum sa fi însărcinată doar dacă faci sex. Spermatozoizii trebuie sa intre in vagin direct....nu ai cum si e destul de trist ca nu știi asta la 18 ani...
Dar du-te la ginecolog daca ai ciclu neregulat. Însărcinată clar nu ești

| Konstantinos99 a răspuns:

Hei Hei calmeaza-te esti bine nu ai nimic. Starea asta o ai dupa ce am facut ceeva rau, poate mast urbare. Oricum daca nu ai avut iubit si esti virgina trebuie sa fi linistita e o stare falsa care te afecteaza inutil. Ce simti e alimentat de starea ta. Deci nu e vorba de copil aici ci de tine! Totul e bine si o sa fie bine. Din pacate starea asta care o descrii imi pare cunoscuta si e bine sa te departezi de orice gand ingrijorator si amagitor. Domne ajuta! Sa fi cumintewinking