| Mateidumitru9292 a întrebat:

Am 43 de kg, 20 de ani. Sunt fată mi-as dori foarte mult sa iau în greutate dar nu reușesc. Locul de munca nu îmi permite sa mănânc asa des și mult încât sa am surplus caloric dacă mănânc de doua ori pe zi. Muncesc și câte 10 ore pe zi. Înainte eram mai plinuță aveam 50 de kg dar m-am stresat foarte mult pentru o problema și de atunci am rămas la 43 de kg. Chiar sunt disperata nu îmi mai place sa ma privesc în oglinda deloc. Aș dori ceva sfaturi orice! Va mulțumesc
( și ce parere aveti despre shake-urile proteice? )

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Dupa ce am citit tind sa cred ca cel mai intelept e sa iti faci niste analize la medic? Nu poti sti unde e cauza si e mai bine sa elimini din start posibilitatea ca greutatea scazuta e de la o afectiune de sanatate. Dupa aceea poti sa vorbesti cu medicul sa vezi ce iti recomanda el.Chiar daca nu vezi rezultate concrete, eu iti zic sa nu te stresezi prea mult fiindca dupa 25 de ani metabolismul incepe sa isi incetineasca functiile si inevitabil pui kilograme in plus.Gandeste-te in felul acesta, daca acum ai 43, la 30+ ani vei avea 50-60 de kg, greutate la care alte femei de 30-40 de ani incearca sa ajunga slabind.
Apoi, cred ca inteleg un pic prin ce treci.Pe la 18-20 de ani avema si eu 49 de kg, parea o mare drama laughing, insa dupa aceea situatia s-a imbunatatit considerabil.Incearca sa mananci consistent dimineata si seara, daca programul de la lucru nu-ti permite, plus sa te apuci de sport.Bafta.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Matei Dumitru... esti sigur fata, ca acum 2 luni aveai testicule... laughing

Asa-i cand esti prost si minti, te faci singur de rusine, ca forumul asta tien minte tot ce spui aici:

"în 19 August | Mateidumitru9292 a întrebat:
Salut! De ceva timp am dureri la testiculul drept. uneori este puțin mai umflat alteori nu este... (am 26 de ani)"

| ReddY25 a răspuns:

Ce înălțime ai?

| Ade4ever2389 a răspuns:

Buna. Si eu sufar de aceeasi problema,din totdeauna am fost slaba si imi ieseau coastele pe afara. Ai putea incerca un fel de dieta(atentie, dieta se poate referi si la dieta de ingrasare, nu e musai pentru slabit) pe baza de oua si paine, am auzit ca te ingrasi destul de repede. Snack-urile proteice cred ca sunt bune doar o perioada, sa nu devina consumatul lor un viciu pentru ca contin lucruri nesanatoase.