| Andra10 a întrebat:

Am apasat, pipait burta, putin mai jos, putin mai departe de apendice si am simtit ceva in interior, care ma durea, si care, pe partea stanga nu il simteam. De la ce poate fi si ce pot face? Apendicita nu am, deoarece am fost la control. Poate fi de la menstruatie sau de la faptul ca verisoara mea m-a "gadilat" la burta? Si as mai avea o intrebare. In anumite momente, parca am niste furnici in barbie, parca imi amorteste, dar, de fapt, nu imi amorteste, e ciudat. Ce sa fie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Buna! mie mi-a intarziat menstruatia 9 zile si la fel ca si tine simt ceva tare acolo pe la apendicita! se poate sa fie de la aia!
oricum eu o sa merg la ginecolog dupa ce imi trecebig grin
sa vad care e problema pentru ca nu mi se pare sa simt asa ceva acolo!
poate fi o anexita, si de aceea sa se umfle!

| miranda a răspuns:

Sau poate ca ai un rinichi ectopic, adica nu e situat la locul lui ci mai jos. Eu sunt in aceasta situatie si al meu este pe langa apendice. Fa un ecograf.