Dacă nu ți-a prescris medicul - nu este nevoie. Ia un analgezic - dacă ai in casă. Ceva de genul Algocalmin.
Piafen dar iti trebuie reteta de la medicul de familie, fara reteta nu se elibereaza in farmacie piafenul
Nu știu dacă pot ajunge la medicul de familie zilele astea, abia merg prin casă cu piciorul.
Of te cred, roaga o pe mama ta sa mearga la medic dar sa i dai cardul tau de sanatate, sau pe cineva din familie sotul sora fratele oricine din familie poate lua reteta daca are cardul tau, tu ce varsta ai si ce anume ai patit la picior de la ce ai unghia incarnata si sa ajuns la operatie, sanatate multa.
Din păcate nu am la cine să apelez, mama este cu serviciul mâine. Încerc să mă duc la o farmacie din apropiere să îmi dea ceva pentru durere. Sincer nici eu nu știu cum am ajuns așa cu unghia asta, cred că nu am tăiat-o bine și de aceea s-a încarnat, am luat antibiotic, am dat cu tot felul de creme la recomandarea medicilor, la început părea că îmi trece dar cum am trecut de la ghete la adidași și m-au bătut adidașii a început iar durerea și să se umfle. Când m-am dus la medic a spus ca soluția este operația
Roaga o vecina sa mearga sa iti cumpere nu fa tu efort, ce varsta ai daca nu te superi
26 de ani.
Da, este normal. Acum incepe anestezia sa dispara si vei avea astfel de dureri, poate chiar mai mari atunci cand dispare cu totul.
Pai e normal. Acolo este o taietura. Anestezicul probabil nu-si mai face efectul. De aia doare. Ia analgezice. Nu cred ca nurofenul ajuta. Spune farmacistei de interventie si va sti ce sa-ti dea.
Simt că îmi pulsează acolo, și este o durere care dă spre mâncărime, simt că mă dor și degetele de lângă. Stau fără șosete, nici nu știu cum e mai bine să port șosete sau nu. Nu știu la duș cum să procedez, doctorul mi-a spus că pot uda degetul fără probleme și după duș să dau cu o soluție pe care mi-a dat-o și după să schimb bandajul dar eu aș feri totusi degetul de apă câteva zile, mă gândesc să nu se infecteze
La o clinica din orașul meu