| Laurrius a întrebat:

Am facut operatie de deviatie sept acum 8 sau 9 luni si in momentul de fata respir foarte prost pe nas. Oi avea polipi? Ma gandeam ca daca fac operatia asta o sa respir brici, dar chiar deloc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Imi pare rau sa aud asta.
Ai mers la control?
Cere si o a doua opinie.

| siriusblack98 a răspuns:

Mergi la un doctor ORL-ist pentru o consultatie. Eu am facut operatia de deviatie de sept acum 9 ani si in urma ei mi-a ramas o sinechie ( lipitura ) pe nara stanga, fapt ce a determinat sa nu respir pe acea nara decat in proportie de 40%. Anul trecut m-am dus la o clinica privata ( clinica Doctor Daniela Ionescu din Bucuresti ) sa ma opereze cu laser de acea sinechie unde am platit 1k euro. Si a fost nevoie de 2 interventii si acolo la o luna distanta una de cealalta ( deoarece tindea sa se lipeasca la loc ) pana sa reuseasca. De regula asa cum mi-a zis si doctorul care m-a operat de acea sinechie, in spitalele publice nu isi dau interesul prea mult si apar astfel de complicatii in urma operatiilor.