| anonimuser1 a întrebat:

Am facut un dop de ceara in ureche deoarece intodeauna dupa ce ma spalam, lasam apa acolo si nu ma stergeam. Urmeaza sa ma duc maine la ORL. Intrebarea mea este: cat costa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Foloseste urmatorul spray care are rolul de a dizolva ceara formata in canalul auditiv.
https://www.farmacialapretmic.ro/......20-ml.html
Sanatate!

| Bizon95 a răspuns:

Am avut asta
nu erau pe vremea aia audispray, am incercat numaistiuce spray si nu a mers

am fost duminica seara la ORL, m-a luat doctora de serviciu, mi-a zis ca nu am decat doape, mi-a facut programare a doua zi, iar cand am venit a doua zi, asistenta s-a dat de ceasul mortii sa primeasca, confirmare de la doctor ca nu am decat doape de ceara (si nu a vrut sa ma creada, cred ca am repetat de 15 ori)

spalaturile au costat numai vreo 30lei (sunt ceva ani de atunci)

insa, cum spuneam mai sus, NU SCAPI FARA CONSULTATIE

iar daca banii te dor, atunci du-te la doctorul de familie, sa iti dea trimitere, iesi mult mai ieftin!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine cumpără audispray și folosește audispray. Și eu am avut dop de ceară pentru că obișnuiam sa folosesc bețișoare pentru urechi și într-o zi m-am trezit cu urechea înfundată complet din cauza la bețișor. M-a ajutat audispray și recomand.

| SebastianNicolae174174 a răspuns:

Salut, în jur de 100-150 lei consultarea, dacă ți se pare ca auzi la fel de bine ca de obicei doar cu un disconfort în ureche, poți cumpăra audispray. Iar dacă simti ca ai urechea înfundată (dop de ceara) mai bine mergi să-ți facă spalaturi la ORL și asa îți face și testul pentru auz, sa vezi unde te încadrezi( la categoria cea mai buna, sper) bafta!

| anonimuser1 explică (pentru SebastianNicolae174174):

Aud foarte bine cu urechea doar ca dopul e distrus acolo l am transformat eu cu apa oxigenata in clei. Si nu stiu cum sa il scot