| Anonim31415 a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru. Am un fel de crize, adică nu-mi pot controla capul, mâinile, picioarele, uneori tot corpul, dar nu leșin sau îmi pierd memoria. Am fost la spital și mi-au spus ca am lipsa de vitamine. Le-am luat 3 luni de zile și tot am aceste crize. Nu știu ce sa ma mai fac. Începe sa fie din ce în ce mai greu sa ma abțin. Majoritatea mi-au spus ca este de la stres, ca nu am nimic și alte lucruri, dar eu ma îndoiesc (sunt clasa a8a). Ce credeți ca ar putea fi? Rog seriozitate maxima!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

După descriere e criză de epilepsie. La psihiatrie, psiholog ați fost?

| Violleta2022 a răspuns:

Cand ai lipsa de vitamine si minerale, tratamentul este de 1-2 ani, nu 3 luni! Vorbesc foarte serios, mai ales ca la tine pare a fii un deficit mare, daca deja ti-a afectat sistemul nervos si tremuri.
Nu uita sa mananci sanatos, cu multe fructe si legume proaspete, ca sa asimilezi vitamine si de ele.
Stresul nu prooaca tremurat asa cum ai tu.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

La această vârstă, modificarea echlibrului hormonilor datorită pubertății poate fi un motiv de dereglare neurologică temporară.
Totuși, ai nevoie de niște analize EEG, CT.
Dacă la astea nu iese nimic, atunci sunt simptome atipice legate de ce spun eu, de aceea spun medicii că nu ai nimic. Trebuie doar să aștepți să treacă.
În funcție de orașul în care ești, îți mai pot da și alte recomandări.

| Donsavas a răspuns:

Poate fi torticolis sau reacții convulsive sau doar spasmofilie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa mergi la cineva cu mai multa experienta. Incearca la Obregia, sectia neurologie pediatrica I sau II.