| Elelena65 a întrebat:

Am o durere puternică de dinte, nu îmi dau seama care este exact pentru ca durerea se propagă în toți dinții din partea de sus, simt ca niște pulsații în dinți. Doar ce am fost la stomatologie pentru că mă durea o măsea din partea de sus, iar după doua zile m-a apucat iar durerea. Nu-mi dau seama dacă durerea provine de la măseaua plombată sau de la alta. Durerea simt că se propagă până în gât când inghit. Problema este că doctor la care merg eu vine la cabinet tocmai după 8 ianuarie iar momentan fiind weekend nu ma pot duce nici la alt cabinet pentru că au închis. Este periculos daca aștept până luni sau marți ca să merg la stomatologie? Să iau antibiotic sau doar de analgezice până ajung la stomatologie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.