| Elelena65 a întrebat:

Am o măsea cu nervul scos de câțiva ani, și de mult timp simțeam o jenă atunci când împingeam cu limba în măsea sau mancam ceva mai tare, dar de o câteva săptămâni de când mănânc numai în partea cu măseaua aceea pentru ca in cealaltă parte am probleme cu altă măsea, simt o presiune foarte puternica atunci când mestec sau când o împing cu limba în măsea. O să îmi fac programare la dentist săptămâna aceasta, dar sunt foarte speriata pentru ca am auzit ca poate fi infecție și îmi este teamă să nu se fi răspândit infecția în corp. Ce credeți că poate fi? Credeți că poate fi ceva foarte grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| EUgeniusBe a răspuns:

În mod normal,nervul nu se scoate,dar e o practică "de-a noastră" scoaterea nervului,oricum,dacă doriți să aflați dacă e infecție,recomand o radiografie dentară,e cel mai sigur mod de a afla despre ce este vorba,în ca,ul d-voastră, dacă e o infecție.Cât despre infecție, mnah, nu vreau să vă sperii, dar se pot complica lucrurile și mă opresc din a mai spune ceva! Faceți radiografie.

| Elelena65 explică (pentru EUgeniusBe):

O să fac, dar îmi e teamă să nu se fi complicat dacă e infecție, pentru ca am stat mult timp așa, nu i-am acordat atenție pentru ca uneori durerea ceda

| EUgeniusBe a răspuns (pentru Elelena65):

Nu trebuie să vă fie frică! Dacă mai așteptați mult timp, abia atunci vă fi ceva gen "prea târziu"! Nu trebuie să vă speriați, infecția poate ajunge și la...chiar vreți să vă spun?

| Elelena65 explică (pentru EUgeniusBe):

Inteleg, o să mă duc săptămâna aceasta la dentist, sper sa nu fie ceva grav. Mulțumesc