| Bquna a întrebat:

Am o tăietură sub genunchi la care mi s-au pus copci pe care o să le scot peste 14 zile, azi e 11-a zi și nu mai rezist să stau în casă. Am și un eveniment important și trebuie să mă duc și m-am gândit dacă se poate să port dres negru peste pansament, am și plasă sterilă să-mi susțină pansamentul e complet acoperit doar vă întreb dacă se poate să pun dres peste și să port pentru ca vreau să maschez cat de cat rana. O să stau cei drept destul de mult dar mai mult stau în picioare și jos, nu merg așa mult și nu mă forțez doar stau în picioare ce-i drept. Este ok? Chiar nu mai rezist în casă

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Dacă vrei să nu se vindece tăietura și posibil ceva complicații, mergi la eveniment.
Alege.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Da l in colo de eveniment nu fă prostii stai in casa ca nu mori, dar daca fortezi piciorul va fi rau, ce varsta ai? Si pe caldurile astea in dresuri te coci mai faci si puroi la copci de la caldura transpiratie se va lipii dresul de copci si cand te dezbraci poate se desface operatia, stai acasa si respecta sfatul doctorului care te a operat, sau suna l pe el si vezi ce spune este de acord sa mergi la eveniment ai voie?

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, nu este ok, fiindca sanatatea ta si recuperarea piciorului tau sunt mai importante decat orice alt eveniment.

| Cipi1212 a răspuns:

Mai ai răbdare 3 zile.

| Diana4you97 a răspuns:

Nu te risca. Eu aș aștepta cele 14 zile și apoi să văd dacă s-a vindecat.