| Elelena65 a întrebat:

Am observat că am niște pete galben-maroniu în zona cefei în partea stânga și mi se cojește pielea în zona aceea și mă și doare când mă pieptăn. Ce ar putea să fie acele pete?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Cred ca te-a ars soarele...

| Elelena65 explică (pentru lpavel):

Nu știu ce să zic, nu cred ca este de la soare

| DrMihailovici a răspuns:

Poate fi de la o banală dermatită seboreică, adică mătreața care s-a mutat cu chirie pe ceafă, sau infecție bacteriană tip impetigo. Sau poate fi o ciupercă simpatică, gen tinea.

Dacă începe să se extindă, să supureze, să doară ca dracu’ sau să faci febră, fugi la medic mai repede decât a fugit Ponta din turul doi. Dacă rămâne doar local, probabil e o combinație de infecție superficială și iritație, dar trebuie văzută și atinsă de cineva în halat, nu doar povestită pe TPU.

Sper că te-am ajutat!
Doamne ajută!
Dr. Mihailovici

| Elelena65 explică (pentru DrMihailovici):

Este doar local, o să îmi fac programare la medic. Mulțumesc