Cand va citesc raspunsurile ma apuca si rasul si plansul ...Probabil nu poti dormi din cauza luminii, iti recomand sa pui la geam ceva prin care nu poate trece lumina si nu te mai gandii, prea multe filme...
@dr0wn Nu am putut sa dorm in anumite seri, si nu stiam ca e luna plina, pentru ca era innorat. Dupa doua seri cand era senin mi-a picat fisa.
Mereu dupa ce trece perioada de luna plina cad lata de la ora 21.
Cunosc mai multe persoane la care li se intampla la fel.
Si nu cred ca e Twilightul de vina.
Eeehhh...asta pentru ca este prea multa lumina. fa-ti intuneric in camera si somn usor!
Si eu patesc la fel, adorm greu ma intorc in pat pe toate partile nu mi se face somn.
Oricum cauta pe google si o sa vezi ca luna ne influenteaza starile psihice si chiar fizice, in unele faze ale sale suntem mai activi in altele mai obositi.cum din cauza lunii se mai fac valuri din acelea mari, afecteaza placile tectonice sau ceva in genul nu ma pricep la asta.
Pentru ca esti varcolac Glumeam
Nu are nicio legatura cu luna plina. Tu iti creezi un gand ca nu poti sa dorm in acele nopti. Cand stii ca e luna plina stai stresata ca nu poti adormi de aceea nici nu reusesti dar pun pariu ca daca nu ai stii ca e luna plina ai putea sa dormi simplu si usor
Sper ca te-am ajutat!
Bye bye
Nici eu nu pot. Am o stare de nervi, de stres.etc. Adorm doar dupa ce apare soarele si toata noaptea stau in geam sa vad luma. E total aiurea sa spui ca esti "Varcolac" @RzzV ar cam trebui sa gandesti inainte sa spui ceva In orice caz.eu inca nu mi-am gasit remediu
Cred ca e un fenomen normal. Si eu patesc la fel. Ba chiar imi place sa ma uit la luna plina seara. Dupa aceea back to bed, cateva zvarcoliri si somn
Eu cand e luna plina nu adorm si nici macar nu stiu ca e luna plina.totusi.legenda cu bloondy mary ma sperie
Sa stii ca nici eu nu pot dormi cand e luna plina dar am aflat de ce:
Studiile in acest sens sunt nenumarate si nu au ajuns inca la concluzii certe, dar iata doar cateva detalii care vorbesc de la sine despre influenta Lunii asupra noastra:
Daca vreti sa scapati de anumite obiceiuri, folositi faza de luna in descrestere: lasat de fumat, slabire, curatenie, uitare, despartire etc. Daca vreti sa faceti anumite lucruri sa sporeasca - agricultura, afaceri, ingrasare - folositi faza de luna in crestere.Calendarele bisericesti contin si fazele lunii. Urmariti zilele cu Luna Plina, Luna Noua, primul patrat si ultimul patrar din calendarul crestin ortodox.
La Luna Plina, au fost inregistrate cutremure de magnitudine mare. In Romania, cutremurul din 4 martie 1977 (7, 2 Richter) si cel din 27 octombrie 2004 (6 Richter) s-au produs la Luna Plina, iar cel din Oceanul Indian, din 26 decembrie 2004 (9 grade pe scara Richter) s-a produs tot la Luna Plina. Dar acest fapt nu a fost inca probat stiintific, fiind considerat inca o... coincidenta. Daca va tundeti parul sau unghiile in perioadele in care luna este in crestere (intre luna noua si luna plina) va asigurati o crestere si o regenerare naturala foarte buna a acestora.
Influenţa Lunii asupra stării emoţionale a fiinţei umane este covârşitoare. Indiferent de semnul solar sub care te naşti, Luna prin influxurile electromagnetice pe care le preia din Universul nostru, recte sistemul solar, în principal, dar şi de la celelalte stele cu care intră în relaţie, ne retransmite vibraţiile ei, care se traduc prin stări emoţionale de diferite categorii.Fiind cea mai apropiată de Pământ, influenţele ei se resimt în primul rând. Cum acţionează asupra noastră depinde de nivelul vibraţional al fiecăruia, setat la naştere. Prima şi ultima perioadă din viata unui individ răspund acestei setări genuine. Perioada de mijloc este perioada de revelare a stării de a FI.
Simplu te-ai uitat la Twilight.
Daca la soare sclipesti inseamna ca esti varcolac.
Sau iti este al dracu de cald.
Ma rog eu as consulta un psiholog, vorbesc serios.
Mai pe limba ta ti-o faci singur cu creierul tau.Tu ai in minte ideea asta ciudata de undeva(filme folclor balbalb)ca daca e luna plina nu poti sa dormi.
Normal ca tu stii ca e luna plina inainte sa te culci si te gandesti..."WOAAAI iar nu dorm" cand de fapt prin simplu fapt ca vezi luna subconstientul nu o sa te lasa sa dormi.
In seara asta e luna plina dar cred ca eu pot durmii nu cred ca am o problema si nici tu deoarece ca daca observi te gandesti la chestea asta toata seara
Este ca fetele alea din h20 cand e luna plina trebuie sa te transformi in sirena neaparat
hai ca glumeam.da eu de ex acu nu prea pot sa dorm si nu cred ca e luna plina
Nu stiu ce influenta are luna asupra oamenilor dar eu am patit de mai multe ori, coincidente sau nu clar e ca ma culcam seara si nu puteam sa adorm ma uitam cateva ore pe pereti plictisindu-ma si dupa aia ma ridicam din pat sa ma uit pe geam si culmea, luna plina, de mentionat ca nu sunt superstitioasa si mai dorm si cu draperiile trase deci nu e vorba ca nu puteam sa dorm din cauza luminii, recunosc, prima data cand m-am uitat pe geam am ramas surprinsa ca e luna plina dupa aceea ma uitam de curiozitate sa vad daca tot luna plina e si tot luna plina era). oricum stai linistit/a ca nu e nimic supra-natural
Esti posedata
E vorba despre cum influenteaza luna plina semnele zodiacale
TRage draperiile...
Aceeasi problema aici. La mine se manifesta prin lipsa somnului, energie, etc. Abia spre 5-6 AM reusesc sa adorm. Nu exista o explicatie clara, doar supozitii...