Vezi ca sunt complexe rau, am citit 2 secunde si imi dispare toata concentrarea interesul atentia
Dacă te ții zilnic de exerciții de concentrare, poți ajunge să lucrezi 50 de minute fără pauză cam în 3-6 luni.
Începe cu sesiuni scurte (5-10 minute), apoi crește treptat timpul, săptămână de săptămână.
E normal să dureze, nu te descuraja dacă nu vezi rezultate imediat. Fii constant, iar după câteva luni vei vedea diferența.
Dacă ai zile proaste, nu renunța, continuă a doua zi.
Succes, ai răbdare cu tine! Se poate.
Ai putea avea ADD. Oricum, adevarul este ca nu vei gasi o solutie, asa ca nu te obosi. Evolutia omului nu a fost in directia educatiei prea multa vreme. Istoria omenirii a avut predominant oameni vanatori-culegatori si apoi fermieri/muncitori. Geneticii tale nu ii pasa ca nu te descurci la stiinta. Nu ai componente genetice care sa te ajute sa stralucesti la asta, ai un creier care e format cu alte scopuri decat lucrurile abstracte si mai putin utile ca vanatoarea, pradatorii, ceea ce omul a evoluat sa urmreasca pentru supravietuire, si probabil ca niciodata nu vei scapa de aceasta problema.
Te vei lupta cu ea si vei avea o performanta mediocra dar suficienta. O sa ai o mica imbunatarire si cam atat. Apoi, cand te apuci de servici vei realiza ca toata cheatia asta n-a contat la nimic si iti vei vedea de alte prioritati, uitand cu totul de prostiile alea de la scoala. Nici eu nu m-as pastila doar de dragul de a imi forta creierul sa faca ce nu-i e pe plac oricum.