Clar trebuie sa o lasi mai moale cu cafeaua. Daca ai nevoie de un stimulent mai bine bea ceai chinezesc, este mult mai sanatos. Nu face efort deosebit, normal ca oboseala te duce mai repede la somn, nu la foame. Mai ales ca fluxul sangvin este directionat mai mult spre muschi si mai putin spre sistemul digestiv, ceea ce duce la scaderea apetitului. Realizeaza un echilibru intre activitatea fizica si dieta, inotul, iesirile la aer curat sunt mai bune stimulente pentru apetit decat activitatea fizica la sala. Intra pe http://www.mypyramid.gov/ gasesti mai multe informatii referitoare la dieta si activitatea fizica.
Din ce scrii tu inteleg ca nu prea ai pofta de mancare. De ce bei atat de multa cafea? Te simti obosit? Ideea e ca, daca nu mananci, nu prea ai cum sa te ingrasi. As putea sa-ti recomand ceva, dar ca sa aiba efect asa cum doresti da mai multe informatii.
Hey. Trebuie sa elimini cafeaua, nu pentru ca nu te ingrasi din cauza ei, ci pentru ca deshidrateaza foarte tare organismul. In plus, formeaza-ti un program alimentar care sa includa trei mese principale, consuma multe fructe si fa multa miscare. Astfel, organismul tau va fi mai antrenat si vei asimila mai bine substantele nutritive. Mare atentie la fast food si bauturi carbogazoase, ele nu te vor ajuta sa pui masa musculara, ci te vor transforma intr-un butoias de grasime. Spor sa ai!
Eu cand vreau sa ma ingras mananc un mar inainte de mese iti da o pofta de mancare ...si sa manaci multa paine, sa bei sucacidulat si sa mananci cartofi prajiti in pat cu brta in sus uitandu-te la televizor
asa fac eu cand vreau sa ma ingras
Bafta la ingrasat!
Mananca mai mult! a... ti se pare stupid raspunsul? Pai asta e adevarul, baga carne multa in tine, tinete de sala. La sala faci efort, muschiul lucreaza se distruge si se reface mai puternic in caz ca va suferi acelasi soc (exercitiile ) dar ca sa se refaca mai puternic are nevoie de proteine, muuulte proteine. Sti si tu unde le gasesti, DAR ca protinele sa fie procesate organismul are nevoie de energie, care ar trebui sa vina din arderea de grasimi si carbohidrati, daca alimentatia ta nu are destui carbo, va incepe sa arda proteine pentru a creea energia necesara, si clar nu vrei asta. Destul de logic nu?
Pai eu zic sa nu mai bei asa de multa cafea...si mananca mai mult ...baga paine in tine
Cameliiia15 întreabă: