| TequilaAdam a întrebat:

Am si eu o problema:
Am 12 ani si un sân începe sa imi crească, celălalt nu da, insa niciun semn cum ca ar începe sa crească...am avut mana rupta timp de 1 luna, poate fi asta motivul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Nu are nici o legatura mana cu sanul, pur si simplu sanii sunt inegali, nu au cresterea identica, intr-un final vor creste dar e bine sa stii ca ei nu vor fi de aceeasi dimensiune identica, ci vor avea mici diferente insesizabile de la distanta

| BeHappy26 a răspuns:

Nu, nu asta este motivul. Cand iti creste doar un san inseamna ca incepi sa te dezvolti. Stiu ca uneori te doare, dar asta pentru ca asa incepe dezvoltarea unei fete. Si mie mi s-a intamplat asa. Nu te teme, nu e nimic grav. happy

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Dezvoltarea sânilor NU are legătură cu faptul că ai "avut mana rupta timp de 1 luna".

NU ai ce să faci şi NU ai de ce să te îngrijorezi!

La majoritatea fetelor/femeilor, sânii NU sunt simetrici/egali : în general, unul este mai mare şi celălalt mai mic.
Nici poziţia NU este simetrică : de obicei, unul este puţin mai sus/jos faţă de celălalt.

Deci, NU ai de ce să te îngrijorezi.

Toate cele bune.

| IrinaAndreea a răspuns:

O sa recupereze din urma, nu-ti face griji. Desi perfect la fel nu vor arata niciodata. Urmareste-le evolutia si daca tot esti ingrijorata, o poti ruga pe mama ta sa mergeti la medicul de familie, dar nu cred ca vor fi probleme.

| Rozamfira a răspuns:

Pe vremea aceasta a inceput si la mine sa creasca, dreptul era mai mare ca stingul. Pe urma, poate sa fie si dupa menarha (prima menstruatie) sa se egalizeze treptat. La altii se egalizeaza mai greu. Dar nu iti face griji, aceasta este perioada pubertara cind incepe sa creasca sanii, parul pubian si cel axilar. Citeste mai multe articole pe internet despre pubertate. Totul este normal, nu are nicio legatura mina cu pubertatea. Fundita?

| kar1GaNNN a răspuns:

Asta este dezvoltarea corpului la baieti.
De la 12-13 ani o sa ti se dezvolte sanii facundu-se tari ca o piatra.
Nu te speria, ei cresc pe rand intai stangul si apoi celalalt sau invers.