| TrollingFace a întrebat:

Am tras de o gantara de 4kg 100 cu mana dreapta si hanca 100 cu mana stanga am 13 ani si ma dor ff tare mainile la mijloc de ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| robyiyo a răspuns:

Daca zonele acelea, de la mijloc, sunt coatele, atunci este fiindca sunt supra solicitate. Daca ai facut si in zilele anterioare, atunci se explica. Si parerea mea este ca, pentru varsta de 13 ani, ar trebui sa faci atletism/ box/ sau altceva, pana la varsta de vreo 16-17 ani si sa lasi bratele, ca ai tot timpul sa le faci mari pe alea.

| Năpârlici a răspuns:

Atatea in niciun caz nu se fac dintr-o data! Trebuie sa ai antrenament chiar si cu o greutate mica pentru ca altfel poti antrena muschii altfel si in acelasi timp ii fortezi.Cel mai bine ar fi sa incepi cu un numar foarte mic de exercitii, iar treptat sa le maresti numarul altfel poti patii in continuare ceea ce ai patit acumhappy

| MioaraParalescu a răspuns:

De la efort stai linistit si eu am patit la fel, iti va trece in vreo doua zile. Daca vrei sa faci muschi trebuie sa tragi de gantera macar vreo trei luni sa se vada rezultatele.