| denise_5141 a întrebat:

Am un miros urat la buric! am observat asta cand l am curatat cu degetul mic! de la ce ar putea fi? sunt foarte speriata
va rog sa mi raspundet! multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

S-ar putea sa faci o infectie, numita omfalita cauzata fie de o anomalie a buricului, fie de igiena insuficienta.
daca nu te doare, incearca sa te cureti cu blandete, cu vata imbibata in rivanol, sau cu un betisor de ureche imbibat cu rivanol de 3-4 ori pe zi.

| robyroby a răspuns:

Ar putea fi o problema de conformatie a buricului, daca acesta prezinta o cuta spre interior (nu are aspect de scobitura), acolo raman apa si sapunul din timpul baitei, eventual transpiratie, fara posibilitate de uscare, ajungand ca dupa un timp sa degaje acel miros. Daca aceasta este situatia, nu reprezinta o problema medicala. In acest caz probabil ca esentiala ar fi uscarea zonei respective dupa baie (desi nu e indicata traumatizarea ombilicului...).
Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta asta pe google si tradu din engleza in romana :I get a navel by liquid that stinks,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am aceeasu problema si am fost azi la medic.este vorba de omfalita