|

Am un neg pe la încheietura unui deget, îl tot rupeam cu tot ce puteam (dinții, unghiera, etc) sI am hotărât sa fac ceva...am fost la farmacie și am cerut ceva pentru negi? am luat verolit forate,m-am dat primele zile și nu doar ma ustura? apoi începea sa se inegreasca și pielea de lângă el sa fie alba, Imi poate explica cineva cum funcționează acest unguent? Sa continui tratamentul?

4 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Eu am avut unul chiar pe față. E important să te dai strict pe neg, nu și pe pielea din jurul lui, pentru că o arde. Zona respectivă se va înroși și se va descuama.
Eu îl aplicam de două ori pe zi: o dată dimineața, o dată seara și după aproape două săptămâni mi s-a desprins negul de pe față. E important să aștepți(că nu trece instantaneu) și să nu-l aplici o dată azi și să-l mai aplici peste vreo 3 zile, ci să urmezi tratamentul așa cum trebuie. Ai răbdare doar

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu pentru negi am folosit suc de ceapă. E super bun. Nu ustura, nu doare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iti trece si eu am patit la fel

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E posibil sa te ajute si tratamentele naturiste:
cu plante medicinale:
http://www.mediculmeu.com/....../negii.php

sau cu argila:
http://www.esanatos.com/......i63517.php

sper sa fie de folos

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează