| Elelena65 a întrebat:

Aproape pe fiecare lună ma apuca o durere de cap și ma tine 2-3 zile cu toate că iau analgezice durerea nu cedează. Durerea de cap se localizează pe o parte ori pe stânga ori pe dreapta și am observat că mă doare și nara nasului, adică dacă mă doare capul pe partea dreapta de exemplu, am și o sensibilitate la nara dreapta a nasului iar când apas pe ea mă doare, de asemenea este înfundată acea nară. Și uneori am si sângerări nazale. De la ce ar putea fi aceste simptome?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Presiunea sângelui poate fi prea mare.
Ia-ți tensiunea dimineața și seara și notează într-un tabel.
Mai măsoară pulsul și procentul de oxigenare din sânge. (găsești la farmacii aparatul necesar)
După un nou ciclu de dureri, mergi cu tabelul la medicul de familie.

| Elelena65 explică (pentru anonim_4396):

Poate sa fie sinuzita?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Elelena65):

Sinuzita este o infecție a sinusurilor și provoacă o durere în zona frunții și elimini pe nas mult mucus galben și negru...
Deci e puțin probabil să ai sinuzită.

| Elelena65 explică (pentru anonim_4396):

Eu mereu am nasul înfundat și nu pot sa îmi suflu nasul si de aceea îmi coboară mucozitățile în gât. De obicei ma doare și fruntea dar pe o parte

| anonim_4396 a răspuns (pentru Elelena65):

Ar mai fi o singură neclaritate:
Dacă ai sinuzită nu te doare doar 3 zile pe lună și apoi nu mai ai nimic...
Mergi la medicul de familie și fă o consultație!