O sa-ti dau un exemplu concret pentru a-mi argumenta sustinerea pentru inot. Am un prieten. Tot timpul raceala, rosu in gat, laringita. Era deja innebunit si el si mama lui. Tratamente peste tratamente si nimic. La facultate era obligatoriu sportul si i s-au impus cateva discipline. A ales inot, desi ii era groaza sa iese iarna la bazin. Mai ales ca avea si par lung foarte des si natural. A mers iarna, vara, cam 2 ani la rand. De cand a inceput cu inotul, nici in ziua de azi nu mai are probleme. Face cate o mica raceala insa problemele cu gatul s-au rezolvat definitiv. In plus, daca esti inscrisa la un sport il vei face pentru ca dai banii. Daca stai acasa, mai ales iarna, o sa te lasi pe tanjeala.
Si daca vine frigul,ce?
inscrie-te la cursuri de dans,aerobic etc
frigul nu are legatura cu practicarea unui sport,cu atat mai bine,pentru ca iti intaresti sistemul imunitar daca de exemplu faci jogging, role, bicicleta etc pe vreme rea, conteaza doar sa te imbraci bine.
bafta
Buna.
Pai incearca sa faci gimnastica :d. Eu zic ca e buna si intareste muschi
Asa cred
).
Sper ca te-am ajutat.
Pa, pa pup :*.
Eu zic sa te dai pe role eu ma dau foarte bine pe role si imi plac asa de mult incat si iarna ma dau cu ele.