Du-te la un oftalmolog, el îți va spune cât costa. Nu exista o firma mai buna sau mai proasta. Ca sa le ți 12-13 ore trebuie sa iei lentile din silicon pe care le poți tine pana la 24 ore. Poți lua perechi pentru 3, 6 sau 8 luni schimbându-le în fiecare luna. Prețul nu știu, eu am lentile dar nu le-am luat din țară. Cel mai bine ar fi sa te duci la un magazin de optica și sa întrebi acolo.
Bafta.
Cam mult ai de gand sa cheltui pentru niste lentile care in timp iti vor inrautati vederea nu ti-o vor imbunatati. Daca iti doresti sa-ti imbunatatesti vederea, incearca natural. Intra pe site-ul www.vedereperfecta.com
Vei primi suficiente informatii despre cum sa-ti imbunatatesti vederea si de ce lentilele de contact, ochelarii sau operatiile nu sunt bune. Succes!
Buna! sunt si eu purtatoare de lentile de contact si te pot sfatui.Imi pare rau dar mai mult de 8-10 ore nu poti sa le porti fara sa dauneze ochilor si nu ai cum sa le ai pentru 1 an. Cele colorate si cu dioptrii poti sa le tii o luna si conta 2 milioane vechi o pereche, iar cele transparente ai 6 perechi fiecare durand 1 luna, deci 6 luni, iar pretul lor este in jur de 1, 8 milioane vechi.Ca marci...sunt putine:softlents