| mikiela a întrebat:

As vrea sa-mi pun lentile de contact pentru vedere.am miopie si dioptriile 2 la ambii ochi.as vrea sa pot sta cu lentilele 12-13 ore si sa le am pentru un an insa nu prea stiu ce firma si pretu sa fie cel mult 1500-1800 lei.fundaaaa

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la un oftalmolog, el îți va spune cât costa. Nu exista o firma mai buna sau mai proasta. Ca sa le ți 12-13 ore trebuie sa iei lentile din silicon pe care le poți tine pana la 24 ore. Poți lua perechi pentru 3, 6 sau 8 luni schimbându-le în fiecare luna. Prețul nu știu, eu am lentile dar nu le-am luat din țară. Cel mai bine ar fi sa te duci la un magazin de optica și sa întrebi acolo.
Bafta.

| Raul4825 a răspuns:

Cam mult ai de gand sa cheltui pentru niste lentile care in timp iti vor inrautati vederea nu ti-o vor imbunatati. Daca iti doresti sa-ti imbunatatesti vederea, incearca natural. Intra pe site-ul www.vedereperfecta.com
Vei primi suficiente informatii despre cum sa-ti imbunatatesti vederea si de ce lentilele de contact, ochelarii sau operatiile nu sunt bune. Succes!

| Loretta_8574 a răspuns:

Buna! sunt si eu purtatoare de lentile de contact si te pot sfatui.Imi pare rau dar mai mult de 8-10 ore nu poti sa le porti fara sa dauneze ochilor si nu ai cum sa le ai pentru 1 an. Cele colorate si cu dioptrii poti sa le tii o luna si conta 2 milioane vechi o pereche, iar cele transparente ai 6 perechi fiecare durand 1 luna, deci 6 luni, iar pretul lor este in jur de 1, 8 milioane vechi.Ca marci...sunt putine:softlents